♥ My Sayangg ♥

Sunday, 31 July 2011

Forget HIM ~ !

Grr , mang susaa idop mcm nie . Mang susaa utk kytaa lupaa ken owg yg kytaa SAYANG sangadd thap GABAN punyaa ken ? Grr , yeah . Itu laa yg jadik kat aku skunk . Eyh , skunk nie aku tgah TENSYEN + SEDIH . Sorriee klao aku guna bhasa #aku hang . Bkan nyaa sngja . If pasaan tnsyen smua my , konfem apa pon ta egt . Rite ? Heyy , aku bkan nyaa na mara hg if hg b'punyaa . At least , jujo laa kat aku yg hg da ada gurlfie . Jgn laa bagy alasan kata yg mbea hg na amek balek SIMKAD hg smua . Alasan lama laa weyh . Hg na tao takk ? Smlm , aku matyy2x laa caya , kata yg mbea hg na amek SIMKAD hg balek . Grr , bodo ken aku nie ? Senang sangadd caya ken owg ? Grr , tapa laa weyh . Sokayy jaaa ;) , aku maseh bule SENYUM lagy . Aku ta kesah pon smua tuu , sbab aku mang da tawaq aty kat hg . Tapy dlam pdaa masa yg sama , aku maseh SAYANG ken hg . Weyh , aku nie BANGANG ken ? Buad mcm tadak daa laky laen kat dlam DUNIA nie . Aku dok PANDANG hg jaa . Hm , aku pon ta pham awad aku jadik mcm nie sbab hg . Yeah , rmai mbea aku kata hg nie shemadd laa apa laa . Hm , aku tndaa angguk jaa . Hg na tao sbab pa ? Sbab aku tamao b'arap sangadd . Aku takodd . Hg na tao sbab pa ? Owg kata , klao kytaa b'arap sangadd , nnty ta dpat . Tgokk , aku dok arap sangadd kat hg . Tapy , aku ta dpat apa pon . Even , kaseh sayang hg sikedd pon . Sokayy , aku still maaf ken hg sbab hg da buadd aku jadik BANGANG .

Da lama aku tnggu , aku na cuba jumpa hg kat dpan2x . Aku na tgokk cara hg cena . Yeah , aku slalu doa ken hope aku dpat jumpa hg . Yeah , aku sudaa pon jumpa hg tady . But , hg ngan aci hg . Hm , klao da kuar ngan aci hg tuu . Toksah laa na sorok mukaa smua . Tada paa eyh , aku ta mkan hg ngan aci hg pon klao hg face to face ngan aku tady . Aku da kenyang eyh tady , mkan nasi ayam kat KFC . Buad pa na mkan hg lagy ? Pkiaq laa sama . Bhaiyy , hg na tao aku buad pa skunk ? Aku da jadik MANGKOK  tao tak ? Bodo nyaa aku , p toreh nama hg kat dada aku guna pisao belit + than jaa sakedd nie . Sbab sakedd lagy aty aku hg ta jujo kat aku . Apa aku bule buadd ? Hnya mampu nangeh jaa . Sempoiyy betoi ken ? Baru first time aku toreh nama laky . Alahaiyy , bodo nyaa aku . Bodo ken ? Pdaa hal , aku ngan hg tada papea pon . Cuma ex boifie gurlfie jaa . Tapy , aku SAYANG hg bagai na RAK . BANGANG nyaaa aku nie weyh ! Takk paa eyh , aku REDHA jaa apa yg jadik . Maybe nie DUGAAN pdaa ALLAH s'belom posa nie ken ? Tapa , aku timaa jaa . Mgkin ada HIKMAH . #hg nmpk SWEET tady ngan gurl hg . Aku doa ken hmpa . Pasnie , DELETE jaa aku dlam life hg . Toksah egt aku daa if hg BREAK ngan gurl hg . Opsz , sorriee . Aku ta mnx , cuma aku ckap jaa . Buad mcm hg TAK PENAH langsong kenai nama NADYA OPIEYY .

P/S : Aku mnx maaf if aku agak kasaq dlam bloggie nie . Aku ta bule na pkiaq daa . Cuma aku dok pkiaq kat Capital D jaa . Sorriee lagy skaly , aku da tawaq aty kat hg . Aku ta bule lupaa hg . Hg egt tuu jaa ? Mcm 4 bulan lpas aku gtao hg . If jadik papa kat aku , sedekah Yassin jaa kat aku . Aku timaa Yassin hg tuuu .
Sukaa ? Likee jaa :)

Friday, 29 July 2011

Capital D ~ !

Assalamualikum , warahmatullah , hiwabarokatuh !
Hee , jrg bebeno ken Nadd bagy salam nie ? Act , ntah laa sygs oiyy . Nadd asa yg Nadd mulaa na lupaa ken yg d'atas . Alhamdullilah , naseb baek Iman Nadd nie kuad lagy . Maseh mampu na egt lagy . Act , lately nie Nadd asa na nanges ja . Grr >.< , ntah napa . Since dari smlm , Nadd asa yg Nadd ta mgkin dpat Capital D . Yeah , maybe smua egt Nadd nie agak SEWEL sikedd ken ? Hm ,  ta kesah pon klao hmpa na kata papa pon . If hmpa tatao papa fasal Nadd , so tapyah na ckap papa . Yeah , mang Nadd da dpat smua from family Nadd . Nadd sudaa dpat apa yg Nadd nakk . Lappy sndiri , bilek sndiri , camera sndiri #OTW , kwan2x yg m'mahami && kongsi suka dan duka , abg && kaka && adek ankt yg m'mahami . And most is i get in my life is KASEH SAYANG family kat Nadd . Ouch , Nadd SAYANG depa aw ? Tamao k'hilgn depa . Cuma satu jaa yg Nadd maseh ta dpat smpai skunk . Kaseh sayang s'sorg . Yeah , mang hmpa smua nmpk Nadd happyy jaa . Slalu gelak sana sini , but dlam aty Nadd . Tadak sapa yg tao pon . Hm , biaq aa Nadd honest kat dlam nie yg Nadd nangeh dlam aty Nadd . Nadd ta snggop tgokk kwan2x Nadd yg sudaa b'punya . OuchMyGucci , jeles pon ada . But , na buad cena ken ? Bkan jdoh Nadd ngan sapa2x lagy skunk . Hm , bule Nadd na nangeh skunk ?


Miss someone ? Yeah , dats is on my mind rite now . Hm , i miss him fuckingg damn much miaa laa ;'( . Hm , Nadd sudaa SAYANG sama Capital D balek . OuchMyPrada , Nadd ta bule na lupa ken dya . Msty slalu nnty egt kat dya . Tiap2x ary , Nadd slalu pkir fasal dya . Yeah , sumtimes Nadd ta mkan sbab dya . Ntah laa napa . Since incident meet dya kat Tesco dat day , smpai skunk Nadd still tnggu dya mcm s'belom nie . Hm , but msty Capital D cuma anggap Nadd mcm kwan besa jaa ken ? Hm , klao betol laa centu . Sokayy , Nadd tima ;'( . But , if Capital D bule dgaq yg Nadd SAYANG dya . Nadd mang SAYANG dya . And ta pena un lupaa dya even second . Dear , can i cry for him ? :'( .
Sukaa ? Likee jaa :)

Wednesday, 27 July 2011

Reminds Of Past ~ :( !

Heyy , guys ! I'm in MOOD todayy . Aku na nangeh , nangeh , nangeh , nangeh !!! Weyh , aku tnggu hg mcm tongkoi kayu tao ta ? Aku tnggu mcg hg masa aku balek skula lagy . Hg mang text aku , but hg text lmbt . Klao text pon , hg na ta na text jaa . Tapa weyh , aku uke jaa . Aku cuba jugak na text ngan hg even hg mcm na ignore ken aku . Aku ta kesah , tiap2x ary aku buadd centuu weyh . Hg na tao sbab pa aku buadd mcm tuu ? Sbab aku still SAYANG ken hg . Aku tamao da pisah ngan hg , pas incident kytaa meet kat Tesco Tanjong Tokong dat day tuu . Aku cuba na anggap hg mcm KAWAN aku jaa . But , aku ta bule :'( . Aku tatao napa weyh . Aku tao , hg just anggap aku mcm KAWAN hg jugakk . Hm , smlm hg kata hg still dok ada kat skula sbab na siapken pojek seni hg . Hm , hg tao ta isao aku d'buadd nyaa pkir fasal hg . Aku tabule tito , sbab dok pkir ken hg . Aku isao takodd nnty jadik papa kat hg . Aku tana jadik papa kat hg , aku tana hg sakedd even sikedd pon weyh :( . Sbab apa ? Sbab aku SAYANG hg weyh .


Aku still SAYANG hg mcm dulu . Mgkin , hg ta pasan papea kodd . Hm , sokayy laa weyh . Maybe , aku tada jodoh ngan hg . Yeah , da lama aku tnggu hg . But , hg ta muncul2x pon . Aku sudaa mulaa putos asa s'belom jmpaa hg kat Tesco ary tuu . Ngan ta sngaja nyaa , aku t'jmpaa hg . Hg tatao weyh ? Aku asa na nangeh laa laa tuu jugak . Aku tamao daa pisah ngan hg . Aku rindu hg , aku tamao daa k'hilgn hg :( . Yeah , aku tao . Hg pndang aku sbelah mata jaa . Hm , aku pon tatao aa napa aku jadik mcm nie start kytaa TERJUMPA dat day tuu . Sumtimes , aku na t'gelakk pon ada jugak bylaa aku pkir ken fasal hg . OucgMyGucci , aku da cukop kuadd s'belom nie . Aku cuba than pasaan aku supaya aku ta nangeh . But , mlam nie aku pecah rekod sbab hg Capital D . Grrr >.< , sokayy sokayy ! 4 bulan da ta nangeh , mlam nie jaa aku pecah rekodd sat . Hm , da laa weyh . Aku sudaa dpat text ngan hg & dpat calling hg pon , aku da b'syukor sangadd2x weyh :) . Aku happyy bylaa hg ckap #ILOVEYOU kat aku . OuchMyPrada , happyy sygs ! Timaa kasehh Maha Esa , sbab temuken aku balekk ngan Capital D .

P/s : Capital D , hg sala klao hg pkir yg aku cuma anggap hg mcm kawan aku jaa . NOPE ! Aku ta anggap pon hg mcm aku . Hence , aku still SAYANG ken hg cena aku SAYANG hg dulu . Smpai skunk , aku still tnggu hg jaa . Even nnty hg tgokk fesbuk aku if aku adea letak relationship ngan sapa2x , tuu ta b'mksodd aku sudaa ta SAYANG hg daa . Ta eyh , aku still SAYANG hg smpai bylaa2x . But , aku maseh tnggu hg jugakk skunk nie . Capital D , hope hg happyy && mostly important #JANGAN LUPA AKU , uke? Aku SAYANG hg :( .

Sukaa ? Likee jaa :)

Tuesday, 26 July 2011

Presence Of Love :)


Heyy , guys ! Guddnite :) . Guys , why should me feel like this ? I want to be like others . Whose happyy wif their own partners . Hm , maybe dis is all test from Yg Maha Esa . Maybe Dia na uji thap k'sbaran aku mcm mana . But , aku memang sunyi sangadd2x skunk nie . SUNYI gylaa weyh , ta tipu !! Hm , jam pon sudaa m'nunjokk kan pukol 12:32 pagy . Arghh >.< , but mata aku still ta m'nunjokk ken isyarat ngantok . Hm , nie yg na mara nie . Da laa esok mcm2x adea kat skula tuu . Grrr >.< , asa mlas whoa na pegy . Ouh , klao pegy skula . Msty bndaa yg sama jugakk aku nnty dgaq kat mbea2x aku . Hm , apea lagy klao bkan fasal boifie depa masengg2x aa . Grrr >.< , na jugakk berboifie nie . Tapy , arghhh ! Maleh aa na pkir daa . But , aku na mcm mbea2x aku cmua . Adea owg yg owes ada d'samping depa , kongsi kaseh sayang , hangg sama2x , studyy sama2x , and owes sama2x laa . Tapy , hm . Smpai skunk aku ta jmpaa even da dekat 4 bulan sudaa aku single . Ta mcm mbea aku yg laen2x nie . Grrr , diaowg klao break . Dlam s'mnggu dua , msty da dpat boifie baru . Kdng2x , ta smpai s'mnggu dua da dpat daa . Hm , papea jea laa . Yg pnting , mbea2x aku happyy sudaa :) . Rite ? Grr , kuadd smngat nadd . Kuadd laa , lekk aaa derr ^_^ ! Jgn isao laa , aku owes tnggu dan m'nunggu k'hadiran L O V E , mcm d'atas tuu .

Nadd'sMango :)
Sukaa ? Likee jaa :)

Monday, 18 July 2011

Takk bule lupaa hg ~ :( .

Heyy , guys ! OMG , i miss you a lot laa . Hee , watcha doingg ? Grrr , aku ngah konfius gylaa nie bhaiyy . Haiyaa , peningg pala sudaa . Hm , tgokk aa . Single , asea mcm da adea boifie . Eyh , gylaa babeng ka apa aku nie ? OMG OMG OMG ! My Goodness , help me :( . Heyy2x , hmpa cmua msty adea owg yg hmpa SAYANG thap gabeng miaa en ? Even dya tuu bkan coup hmpa pon . Rite ? Yeah , itu laa yg t'jadi kat aku skunk . Grrr , aku benci life aku skunk nie . Grrr , aku still ta bule lupa kn dya even dya bkan nyea coup aku pon . Haiyoo , awadd laa jadi mcm nie ? Nadd , wake up . Dya kwan hg jea laa . Hesh , sudaa2x laa . Toksah egt ken dya . daa . Hm , nie laa yg slalu otakk aku pesan or warned kat aku . But , aku still ta bule lupa kn dya laa . Hm , Capital S . Aku rindu hg thap gabeng miaa nie :( . Baru smlm jaa kytaa texting , tuu pon ta cmpy 10 sbab hg ktea hg penat . Yea laa , hg text aku pon lmbt . Dlam koy 12 lebiyh baru hg text aku . Hm , sokaayy laa weyh lmbt kea takk hg text aku or sikedd atao bnyk ka hg text aku . Janjy hg text aku , hilg laa sikedd rindu aku kat hg :( .


Hm , cmpy skunk aku still ta bule lupa kn hg mangkok ! Aku ta tao napa . Aku da cuba utk buang hg jaoh2x dlam k'idopan aku . Tapy , aku ta bule sayang . Aku ta bule klao na b'jaohan ngan hg even a second . Ouh , so sorriee for me to say dear . I can't forget a little about you . Aku still asyek dok egt fasal moment kytaa yg lpas2x . Hg sweet sangadd weyh :( . Hm , msty best + b'untongg en ppuan mnea2x jea yg dpat hg . Hm , maybe bkan jdoh kytaa kodd sayang . Tak paa laa weyh , janjy hg jgn tnggai aku sudaa laa . Aku na hg always text aku tao ? Weyh , aku SAYANG hg . Aku SINGLE pon sbab hg . Sbab apa ? Sbab aku SAYANG hg . Aku tamao hg jadi HAK owg laen . Tapy klao tuu yg Allah tntu ken utk hg jadi milik owg laen , aku ta bule na buadd papea :( . Ta ken aku na lawan TAKDIR ? Ta mgkin ken sayang ? Tapea , sayang . Hg da jnjy kat aku yg hg tamao COUP2x daa for a while . Hm , tapea sayang . Aku na STAY SINGLE mcm hg . Kytaa sama2x SINGLE nahh ? Weyh , aku still ta dpat na lupaa ken moment hg gado ngan mbea hg tuu sbab aku . Tenggss , sayang ! I miss you a lot  .
Sukaa ? Likee jaa :)

Friday, 15 July 2011

Love your Smiling ~ !

Heyy , guys ! OMG , now i realise dat we could not wait and too hope for the things dat can't be our :) . HAHA , so pelik ken ? Grrr , yeah . Now , i want to forget everything laa . Aku da ta na b'hrap sangadd skunk nie . Aku tahu klao aku b'hrap pon , bkan nyea nnty dpat un bndaa tuu . Grr , na lupa ken Capital S . Yeah , mang aku sygs dya . Tapy , hbongan kamy cuma s'takadd kwan besa jaa . Hm , ape na buad en ? Tadakk jodoh meyh , grrr >.< ! Skunk nie , kesah CINTA lama sudaa b'putik balek dlam idop aku . Arghh , npea laa jadi mcm nie ? Hm , aku still sayang hg mangkok . Grr >.< , sudaa laa . Aku ta bule b'hrap sangadd . Hnya mampu b'doaa jaa :) .

Heyy , guys ! Na tahu takk ? HAHA , act aku sudaa connect balek ngan ex boifie aku . Eyh , jgn silap pulak tao ? Bkan nyea connect , means kamy sambong balekk relationship kamy . NOE ! Kamy hnyaa kwan2x besaa jea skunk nie . Hee , if dya ta senyum kat aku masea kat Tesco Tanjong Tokong tuu . Konfem cmpy skunk aku ta egt dya tao ? HAHA :D . Weyh , aku suka laa senyum hg tuu . Auww , sweet kodd . mcm gulaa2x hacks ^_^ . Hee , love your smiling fuckingg miaa laa :) .


P/S : Weyh , sayang ! Senyum hg mcm teddybear kat atas nie tao takk ? HAHA , sweet gylaa sayang :) . Heyy , t'engin pulakk na kytaa mcm dulu . But , ta sure lagy . Hee , kwan dulu laa sayang nah ? HAHA , ILY laa :) .
Sukaa ? Likee jaa :)

Tuesday, 12 July 2011

I MISS YOU ~ xD !

Heyy , guys ! Whoahoaa ~ i'm GONNA be crazy if like this . HAHA , happyy gylaa nie weyh . Atdoiyy , rasa na m'jerit pon adea jugakk tao . Hee , na tahu sumthing takk ? Hee , aku sudaa dua ary texting sama Capital S . Ouh , OMG ~ ! Happyy gylaa weyh :) . Sygs , aku miss hg gylaa babeng miaa Ooo . Ta snggop rasa nyea aku bylaa aku t'pksaa jaoh ngan hg . Yeah , mang kytaa tadea papea relationship . But , aku anggap hg SPECIAL utk aku weyh . Aku arap aku dpat adea relationship ngan hg . Weyh , aku SAYANG hg tao . Aku arap hg dpat pham apa yg ada dlam aty aku nie . 24 jam aku slalu pkir fasal hg tao takk . Tadea owg laen un dlam pala otak aku slaen hg nie . Atdoiyy , hg jahadd laa weyh . Hg curik aty aku utk LETAK kat hg . HAHA , gylaa sudaa aku nie . Weyh , aku na hg laa . Aku ta na owg laen pon . Tadea aty kat owg laen laa slaen hg . OMG , sayang hg weyh :) .


Weyh , rindu hg tahap CRAZY miaa nie . Weyh , aku happyy tao takk skunk nie ? Hg da buad aku senyum , gelak ketawa mcm dulu balekk . OMG , timaa kasehh weyh . Alhamdulillah jugak sbab Allah da TEMUKAN aku ngan hg weyh . Aku ta kn siaa2x kn PERTEMUAN yg Allah atur ken utk kytaa nie . Ya Allah , aku syg hg weyh . Aku arap hg dpat dgar yg isi aty aku slalu sebot nama hg . Tadea namea owg laen pon weyh . Klao adea pon , nmea2x family && kwan2x aku jaa . Weyh , tlg laa weyh . Aku ta snggop tgokk hg dok ngan ppuan laen . Hish , awadd ngan aku nie haa ? Aku ta patot CONTROL hg ken ? Hm , sokayy weyh :( . Hg na tahu takk ? Aku taip entry nie sambil aku nges . Aku ta tahu npea aku nges . hm , maybe aku nges sbab aku takodd k'hilgn hg kodd weyh . Weyh , tlg weyh . Jgn tnggal ken aku ? AKu sygs hg weyh . Aku arap hg dgar isi aty aku nie .

P/S : Muhammad Syameyl , hg sorg jaa nama Syameyl yg ejaan nyaa pelik sikedd . But , sedap bylaa mata m'mndang nama hg . Hg tao takk weyh ? Aku brany na naek ken nama hg dlam bloggie aku nie sbab aku anggap bloggiee nie is my OWN DIARY . So , tadea kena m'gena ngan sapea2x un if aku naek ken nama hg . Act , aku malu klao2x hg dpat link bloggie aku nie . Aku takodd nnty hg ktea aku over pulak . Hm , sokayy sayang if hg na ktea yg aku nie over kea apea . But , dis is my truely love me for you laa . Haish , apa laa aku dok my speaking nie . Hesh , nyampah eyh ! Sayang , aku happyy bylaa last kytaa texting tady ( baru bpea minit jea b'lalu ) hg kata ceni : Syunk Kamoo : . OMG , aku syg hg more more more pdaa hg sygs aku laa mangkok . Guddnite dear , ILOVEYOU :) !
Sukaa ? Likee jaa :)

Saturday, 9 July 2011

HAPPY MOMENTS <3 !

Uit2x , happyy gylaa nie meyh . HOHO XD ~ ! Best best best sangadd nie . Asa mcm na lagy jaa dok ngan Capital S ^_^ . Atdoiyy , npea laa masea cepat sangadd eyk ? Hukhuk , aku ta sempat lagyy na asea puas dok ngan Capital S :) . OMG , ILOVEYOU KETADD KETADD MIAA laa weyh even kytaa ta coup :DD . HAHA , hg na tauu ta weyh ? Aku happyy gylaa tady sbab dpat smbg ngan hg . Auww , hg best laa weyh . Aku sukaa hg ^_^ . Hee , ary nie hg pkay jam wana puple . Auww , wana fav aku laa weyh . Weyh , aku suka tgokk hg tauu takk ? HAHA , hg hg hg hg hg chumel :DD . Aku ta bule lupa msea kytaa dok at backlay tady . HAHA , hg dok sbelah aku . Ouh , happyy gylaa aku . Hee , kdng2x malu pon adea bylaa jumpa hg . Tapy , aku kuadd kn smngat aku jaa :DD . Weyh , hg cuba tgokk at bwah nie :) .


Hee , hg nmpk takk gmba nie ? Hee , gmba nie aku snap guna fon Hafiz masea ktaa ngah kemas2x . Auww , time tuu hg at blkg aku jaa . HAHA , m'lawakkk en ? Haiyooo , weyh . Hg jahadd aa . Hg CURIK aty aku . Haiyakkk , aku suka hg laa weyh . SEYIES , aku gtao hg . Aku SAYANG hg thap ngehh miaa laa :) . Aku snggop tnggu hg laa weyh . Ta kesah eyh bpea lmea un . Yeah , mang laky manyak . Tapy , aty aku && otak aku pilih hg laa . Haish , susaa susaa :) . Weyh , adea sumthing nie . Aku bara + cdey aw bylaa hg dok sbelah Capital S a.k.a A . Atdoiyy , t'bkaq gylaa kodd . Eeee , cuma Allah jea tauu cena aku asea tauu takk . Grrr , tuu sbab aku ktea aku na masok dlam kday tuu . Ta snggop eyh tgokk hmpa dok sbelah2x , then smbg2x . Grrrr , jeles tauu takk ? Tapy , aku kuadd kn aty aku jaa . HAHA , yea laa . Ta na hg tahu yg aku suka hg . Tapy , hg da tahu yg aku suka hg . Atdoiyyy , malu gylaa siot >.< ! Weyh , aku happyy aw bylaa tady hg dok at sbelah aku msea at kdya mkan tuu . Hee , hg mcm tauu2x jaa yg aku bara + cdey sbab tgokk hg dokk ngan Capital S a.k.a A :( .

P/S : Weyh , Capital S ! Aku post at bloggiee nie cmuaa nyaa utk hg weyh . Aku mang daa suka + SAYANG hg thap gaban miaa . Ta snggop kodd tgokk hg dok ngan ppuan laen s'laen aku . Tapy , aku ta bule na control hg laa . Sbab aku bkan nyea cpea2x bagy hg un :DD . Cuma kawan biasa yg hnya layakk utk m'jadi kawan >.< ! Ouh , no !! Bylaa statement tuu na tukaa jadi " Cuma gurlfie yg hnyaa layakk utk m'ngontrol boifie sendiri . Hee , angan2x lebiyh en aku nie ? HAHA , m'lawakkk :DD .
Sukaa ? Likee jaa :)

Thursday, 7 July 2011

BAB 1 - FALL IN LOVE ~ ♥ ?




HAHA , OMG !  Aku fall in   at hg laa weyh . Ouh , aku suka tgok senyum hg . Aku suka tgok bylaa hg buadd keja . WOW , macho derrr . Seyies aku gtao , aku ta sbaq na tgok hg Sabtu nie . Hee , mang macho laa weyh kata at hg nie . Weyh , start first aku kejaa at Cititel tuu . Start first jugak aku tgokk hg , aku da mula suka at hg weyh . Da laa kytaa balek ngan van , OMG ~ ! Aku asa mcm aku tamao lepas hg turun pdaa van tuu . Aku suka tgok cara hg walaupon hg agakk SOMBONG masa kytaa first meet tuu . Eeeee , weyh ! Aku sygs hg weyh . Aku snggop tnggu hg kodd . Weyh , ta kn hg t'cipta untuk aku ? HAHA , maluu weyh . Weyh , sapa dpat hg msty untung en ? Hg daa laa rajin . Ta tipuu weyh , aku mang syg hg laa . Atdoiyy , aku ta na aa tgokk laky laen slaen hg . Hg laen kodd bagy aku . Hg ta mcm lakyy2x yg pena aku jumpa s'belom nie . Yaa laa , lakyy2x laen klao jumpa budakk2x ppuan yg baru . Msty t'hegeh2x miaa na kcao . Tapy , hg takk . Hg laen weyh ! Even budakk baru masokk un , hg still buadd dun't knoe . Hg buad mcm tadakk sapa2x budakk baru pon at sana . Hee , dats y aku suka ngan cara hg weyh . Weyh , klau sapa dpat jadik gurl hg . Msty best ken ? OMG ~ na jadik  hg laa weyh :DD . Weyh , nmpk ken bear at sbelah tuu ? Hee , bear tuu aku anggap mcm hg weyh . Then , love tuu pulakk aku anggap mcm aty hg :DD . Atdoiyy , aku angan2x lebiyh laa . Sat nnty ta sampai pulakk . Hm , TAKNAK ! Aku na angan2x aku jadik k'nytaan utk sama2x ngan hg . SAYANG HANG KETADD KETADD miaa laa weyh .
Weyh , last words utk hg  ( aku sygs hg tauu ) ? Ingt tuu . Bear it in your minds :) .


BAB 2 - UNSATISFIED ~ ?





Ta puas aty ? Kat sapa ? Haa , aku ta puas aty at mangkok nie . Alaaaa , dya dok buad mana2x my pulakk . Yg paling aku ta tahan , dya maky aku dlam fesbuk at wall aku . Then , dya remove aku . OMG ~ na pecah perot aku tgokk . Klao betol dya brany maky ppuan , sbab apea na kena remove aku ? Dok buad mcm aku na mkan dya tahap KAWKAW miaa . Mongokk betol . Eeee , aku bkan nyaa na bagy malu dya at sini laa . But , nie laa apea yg aku asea . Aku sikedd un ta pena DECLARE AS COUP ngan dya . Then , dok p heboh kata aku gurl dya . Atdoiyaiii , nyampah betol aku . Pas tuu , dok kongkong idop aku pulakk . Weyh , hg sapa bagy aku ? Even family aku pon ta kongkong mcm hg . Weyh , sudaa laa weyh . Hg ubah aa pangai hg tuu . Klao mcm nie pangai hg , cena ppuan bule tahan ngan pangai hg tuu ? Pkir sama laa baiyyy .

Sukaa ? Likee jaa :)