♥ My Sayangg ♥

Friday, 27 January 2012

OuhGeeee xD ~ !


Hey , guys ! Assalamualaikum xD Heyy , korang apea buad tu ? Haha , hari nie nadya tak tahu nak update apa . Hee , saja gtai-2 tngn p update . Tu fasal tak letak apa hari nie miaa title xD Wey-2 , nanak citer something nie bole ? Hoho , tapi taktao nanak citer apa #Eyh , gyla ka aku nie ? Haha , sorry . Nadya tak gylaa laa syg . Cuma , entah laa . Haha , happy tak semena-mena nadya hari nie xD


Hey , ada kan gmba atas nie ? Hee , teddy tu mmg chomel kan :* kalah owner dya sendiri xD Hee , kiter happy tao skrg nie ? Nak tahu tak kenapa ? Hee , malu laa nak ckap sygs (; Hee , tadi kan nadya ada post status fasal nie --> #Eyh , saia nak jadi someone special dalam hati awak bole ? Hee , lepas-2 nadya post jea status nie . Then , ada laa sorg makhluk Allah nie mai komen (Capital I) Hee , malu nak sebot . Jyeahhh (Y) dya pun tego laa nadya . Dya melawak-2 , haha . Sempoiyyy baq hg :* Hg miaa lawak , aku sampai jadi dok menunggu hg tao tak wey xD Tapi kan , takpa laa wey . Hg kata pukol 12 hg online balek kan , hee . Takpa , aku abeskan masa aku update blogg burokk aku nie :P Hee , sokay wey . Apa pun bole buad kan , mmuahh siked :* .

Hee , masa tgah chat tu mmg the best . Nadya senyum sorg-2 kodd smpai mama nadya pun tekejod dgn nadya . Hee , nak tahu ? Dya ckap mcm nie --> BF tak mara ka kyta chat ? Takod ada org mara laa . Kira bole apply tak nie ? Haha , yg nie yg buad nadya senyum sorg-2 mcm kerang busokk xP Eyh , Capital I . Nadya egt lagi sebelom nie , nadya pena cuba naseb dkat Capital I . Tapi , Capital I buad tak layan jaa . Haha , maybe bukan masa yg betol kan . Haha , tetiba jaa tadi Capital I mai tego . Perghhhh , best siottt . Haha , takpa laa Capital I . Apa pun bole kan ? Haha , takpa . Pukol 12 kan hg online balek ? Hee , takpa . Aku tnggu okay ? Hee . Okay laa , smpai sini saja ea ? Hee , pukol 12 auw ? Hee , byebye . Thanks readers <3 . Eyh , kejap-2 . Tapi kan Capital I , aku takod laa klao-2 laa hg tebaca blogg aku nie hg nanti hg brubah fikiran pulak . Fuhhhlamakkkk , haha :* Apa pun tak bole :D byebye .

Sukaa ? Likee jaa :)

Wednesday, 25 January 2012

Boyfriends (;

Hey , guys ! Watcha doingg haa ? Hee , opss :* Assalamualaikum xD Eyh , awak . Kiter be-awak-2 kejap ea hari nie ? Hee . Awak-2 , hari tu kan kiter kuar aw ? Kiter tak pegy jaoh-2 pun . Kiter cuma pegy Prangin Mall ft Komtar-Dome . Haha , awak-2 , best auw dgn diaorg smua nie . Tmbh-2 , si Asrul tu . Haha , melawakk gyla . Awakk , kiter tak larat laa na tulis pnjg-2 . Kiter citer guna gmba auw ? Haha xD

Ichigo (Bear) & Awis .

Aqil .

Haha , Opieyy & Bear xD .

Aku lagi laa xD burokkkk .

Hey , nie laa Asrul yg kiter ckap kan tu , haha xD
#Asrul & Aqil .

Bear & Asrul .

Aku , Aqil .

"Playgurl" Haha , rileks auw ? Kwan-2 jaa pun xD
#Awis , kiter , Aqil xD .

Hee , kiter dgn Awis (; 

Perghhh , da baes shemadd da bear ;)

Haha , muka mcm mnx kasodd jaa kan ? Hee xD
Heyy , baju pink tu laa Asrul . Haha , dya mmg melawakk gyla kodd . Dya dgn Aqil , haha . Mmg mantop laa hmpa nie wey xD Thanks buad aku gelak hari tu xD Okay , smpai sini saja ea ? Hee , see you again . 

Sukaa ? Likee jaa :)

Friday, 20 January 2012

Heyy , you . Assalamualaikum :D Waduhhh , lama kan nadd da tak update apa-2 ? Hee , btw bukan tak nak update . Cuma ada probs siked , tehee xD Hey , what's up ? Amacam skola ? Okay ? Hee , skola nadd okay saja . And nadd lagi more excited :* winkk . Nak tahu knp ? Hee , sbab dpat jumpa mbea-2 . Sembangg potpetpotpet tak behenti . Hee , dgn KK lagi . Perghhh , mmg tebaekkkk :D Eyh , lama nadd tak update kan ? Takpa-2 , hari nie nadd cita smua bnda lepas-2 . Okay , utk pengetahuan smua yg nadd skrg suda single . And smua suda tahu kan ? Hesh , tak tahu mai nak katok bagi tahu sat :P #kiddingg . Eyh , New Year nadd paling tebaekk and tebaekk yg pena nadd sambot . Nak tahu knp ? Haha , ada laa . rahsia . Perghhh , mmg best . Mmg seronok , mmg happening and mcm-2 lagi . Hee , nak tahu knp ? Sba , boyfriend nadd --> Sam Bunkface mai Penang . Wakakak :D #berangan laa aku kat Sam tu , hee :P Tapi , serious . Perghhh , dya mmg tebaekkk derr . Haha , and lagi best nya mbea nadd sorg nie buad lawakk . Haha , dya p pekena budak ppuan nie dgn bunyi siren yg dya beli tu . HAHA , menjerit ppuan tu bukan kepalang . Mmg tebaekkk laa kawan :D Hmpa smua buad nadd happy jaa mlam tu . Abes lupa smua mslh nadd , and beazam nak mula kan hidup baru . Thanks sangadd-2 wey , hee .


Eyh , citer fasal New Year suda abes . Skrg , fasal laen pulak . Hey , nak tahu ? Azam baru nadd apa ? Azam baru nadd ada laa nak lupa kan benda-2 yg lepas , and mula kan buku baru . Sala satu ada laa , tak nak coup buad masa skrg . Tapi , kan kan kan kan kan . Ya Allah , hati nadd da di curik org . Wahhhh , smpai hati itu org . Perghh , hg jahadd weyy >.< Annoyingg betol hg nie , hee :P Tapi , kan kan kan kan . Nadd cuba nak control perasaan nadd nie . Nadd nak study dulu , then baru pkir siked-2 fasal coup . Yolaaa , sapa kata hidop single nie best ? Haha , tak best wey . Nak tahu knp ? Takdak org nak syg kan kyta , takdak org nak amek beratt fasal kyta , takdak sapa nak msg or call kyta mcm nie --> Hey , beby . Sekkom , beby tgah buad ape tu ? Da mkan ? Wahhh , imissyou laa beby . Hurmmmm , sweet kan byla boyfriend kyta ckap mcm nie kat kyta ? Adesss -,- abes perasaan jealous nie menguasai diri . Huhu , sapa yg tak nak kan mcm nie ? Setiap org mesti nak ada boyfriend kyta ckap mcm nie , tapiiiii ............ Haha , entah laa . Lupaa kan . Jodoh kat tangan Allah , beserah jea :D Hee , bagi hmpa yg kat luar sana yg suda ada boyfriend/girlfriend tu , take care boyfriend/girlfriend hmpa leklok tao ? Jgn maen kan perasaan coup hmpa tu , nanti diri sendiri yg merana nanti . Kasih sayang tu ada laa satu benda yg tak dapat nak dirasai oleh smua org . Cuma org yg betol-2 ikhlas dgn pasangan dya jaa , yg dpat rasa mcm tu . #Perghhh , jiwangg betol nadd mlam nie :D hee , besebab knp jadi begini mlam nie , haha .

Eyh , sayang . Kpd someone tu , jgn risao tao . Sbab kiter slalu tunggu awak . Kiter slalu egt kat awak . Kiter sedih byla tgok fesbuk awak , awak da ada girlfriend . Tapi , takpe awak . Kiter tunggu awak , hee . Lastly , siape cepat dya dapat meyh . Byebye bloggers , thats all for tonight , iloveyou (;

Sukaa ? Likee jaa :)