♥ My Sayangg ♥

Friday, 20 January 2012

Heyy , you . Assalamualaikum :D Waduhhh , lama kan nadd da tak update apa-2 ? Hee , btw bukan tak nak update . Cuma ada probs siked , tehee xD Hey , what's up ? Amacam skola ? Okay ? Hee , skola nadd okay saja . And nadd lagi more excited :* winkk . Nak tahu knp ? Hee , sbab dpat jumpa mbea-2 . Sembangg potpetpotpet tak behenti . Hee , dgn KK lagi . Perghhh , mmg tebaekkkk :D Eyh , lama nadd tak update kan ? Takpa-2 , hari nie nadd cita smua bnda lepas-2 . Okay , utk pengetahuan smua yg nadd skrg suda single . And smua suda tahu kan ? Hesh , tak tahu mai nak katok bagi tahu sat :P #kiddingg . Eyh , New Year nadd paling tebaekk and tebaekk yg pena nadd sambot . Nak tahu knp ? Haha , ada laa . rahsia . Perghhh , mmg best . Mmg seronok , mmg happening and mcm-2 lagi . Hee , nak tahu knp ? Sba , boyfriend nadd --> Sam Bunkface mai Penang . Wakakak :D #berangan laa aku kat Sam tu , hee :P Tapi , serious . Perghhh , dya mmg tebaekkk derr . Haha , and lagi best nya mbea nadd sorg nie buad lawakk . Haha , dya p pekena budak ppuan nie dgn bunyi siren yg dya beli tu . HAHA , menjerit ppuan tu bukan kepalang . Mmg tebaekkk laa kawan :D Hmpa smua buad nadd happy jaa mlam tu . Abes lupa smua mslh nadd , and beazam nak mula kan hidup baru . Thanks sangadd-2 wey , hee .


Eyh , citer fasal New Year suda abes . Skrg , fasal laen pulak . Hey , nak tahu ? Azam baru nadd apa ? Azam baru nadd ada laa nak lupa kan benda-2 yg lepas , and mula kan buku baru . Sala satu ada laa , tak nak coup buad masa skrg . Tapi , kan kan kan kan kan . Ya Allah , hati nadd da di curik org . Wahhhh , smpai hati itu org . Perghh , hg jahadd weyy >.< Annoyingg betol hg nie , hee :P Tapi , kan kan kan kan . Nadd cuba nak control perasaan nadd nie . Nadd nak study dulu , then baru pkir siked-2 fasal coup . Yolaaa , sapa kata hidop single nie best ? Haha , tak best wey . Nak tahu knp ? Takdak org nak syg kan kyta , takdak org nak amek beratt fasal kyta , takdak sapa nak msg or call kyta mcm nie --> Hey , beby . Sekkom , beby tgah buad ape tu ? Da mkan ? Wahhh , imissyou laa beby . Hurmmmm , sweet kan byla boyfriend kyta ckap mcm nie kat kyta ? Adesss -,- abes perasaan jealous nie menguasai diri . Huhu , sapa yg tak nak kan mcm nie ? Setiap org mesti nak ada boyfriend kyta ckap mcm nie , tapiiiii ............ Haha , entah laa . Lupaa kan . Jodoh kat tangan Allah , beserah jea :D Hee , bagi hmpa yg kat luar sana yg suda ada boyfriend/girlfriend tu , take care boyfriend/girlfriend hmpa leklok tao ? Jgn maen kan perasaan coup hmpa tu , nanti diri sendiri yg merana nanti . Kasih sayang tu ada laa satu benda yg tak dapat nak dirasai oleh smua org . Cuma org yg betol-2 ikhlas dgn pasangan dya jaa , yg dpat rasa mcm tu . #Perghhh , jiwangg betol nadd mlam nie :D hee , besebab knp jadi begini mlam nie , haha .

Eyh , sayang . Kpd someone tu , jgn risao tao . Sbab kiter slalu tunggu awak . Kiter slalu egt kat awak . Kiter sedih byla tgok fesbuk awak , awak da ada girlfriend . Tapi , takpe awak . Kiter tunggu awak , hee . Lastly , siape cepat dya dapat meyh . Byebye bloggers , thats all for tonight , iloveyou (;

Sukaa ? Likee jaa :)