♥ My Sayangg ♥

Monday, 24 October 2011

NEW LOVE STORIES (;



Heyy , guys ! Assalamualaikum , hee (; wahhh , rindu eyh na update bloggiee nie sygs , whoaaa . Okayy , how are you guys ? Fine ? Hee , I very very and very fine laa guys (; HAHA , wanna knoe it ? Yes , you are (; hee , okay syg . Lets started (; Okayy , nadd na gtao sumthingg nie . Hee , nadd happyy sesangad guys . Na tahu ta napa syg ? Sbab nadd da jumpa tedddyyy nadd . #Whattttt ? Teddddyyyy ? Whats dat ? HAHA , mesty tetanya ken tedddyyy tu apa ? Hee , okayy . Biar nadd explain ken (; hee , tedddyyy tu is MY SOULMATE (; hee , nadd sudaa jumpa soulmate nadd . Hee , na tahu sapa ? Okayy , tengokk laa sebelah (;

Lepas seminit belalu ........

Heyy , sudaa tengokk ken ? Hee , sorryy tao guys ? Tedddyyy nadd ta hensem mcm boyf hmpa smua (; sorryyy sesangadd guys . Nadd rela dya ta brapa hensem mcm boyf hmpa , sbab takodd klao dya hensem sangadd rmai ppuan dok ushaaa dya . HAHA , sakaiyyy ken nadd nie ? By the wayy , nadd ckap bnda betol . Hesh , da laa nadd nie kuad jeles . Ta bule laa tgok dya ngan ppuan laen , hee . Sayanggghangg b (; Cuba tengokk tarikh nie --> 23/10/11 10:28:46 PM . HAHA , tarikh + date pentingg , hee . Nadd simpan aw tarikh + date nie dlam fon , hee (; sakaiyyy sakaiyyy nadd nie . Heyy , nanak tahu ? Hee , nadd sudaa meet dya tady kat Pasar Malam Kg Melayu . Wahhh , happpyyy siottt dpat meet dya (; hee , dya ta segan-2 tego nadd kat sana tady . Hee , respecttt hanggg b . Setengah laky , if klao first time meet memang susa na tego gurlf sendiri . Byla tnya , maluuu . Hee , tapy Edy nie takkk . Dya tego selamba jaa , HAHA . Gylaaaa weyyyy , but seriuos gtao . Happpyyyyy dpat meetttt dya , hee (;

Ouch , telupaa laa syg na intro ken Edy nie kat bloggerrss . Hee , okayy laa (; jum nadd intro ken Edy nie kat bloggerss (; hee , mhuahuahua (;
#Edy Ismadi b Ismail .
#18 y/o .
#Lone Pine (;
Hee , sikedd-2 sudaa laa okay ? Hee , by the wayy again nanakk gtao (; sorryyy if dya ta hensem mcm boyf hampa semua (; nadd accept jaa kekurangan dya . Okayy , ta semua SEMPURNA rite ? Temasokk laa nadd (; Hee , sorryy b klao aku bukan yg tebaekkk utkk hangg . Tapy , aku cuba nanakk jadi yg tebaekkk utkk hangg b . Seriuos b , aku sayangggg hanggg weyyy (;

Dats all foe tonite , hee (; thankss dude foe readingg . Nyte bloggerss (;

Sukaa ? Likee jaa :)

Tuesday, 18 October 2011

BEGINS NEW LIFE </3

Heyy , guys (; watcha doingg ? Opsz , Assalamualaikum , heehokkk . Okay , now nadd da lega sudaa pas sudaa luahkan apa yg tesirat dlam aty nadd nie . Yeah , nadd ngaku smpai skunk nadd ta dpat na lupaa kan dya lagy . But , LIFE MUST GO ON . HAHA , ayat sapa ntah bagy kat nadd tu . Okay , now nadd na mulaa ken idop baru . Na lupaa ken coup-2 nie buad sementara waktu and na consentrate kat skula , kawan-2 and kejaa . HAHA , kejaa ? Yaww , msty smua tekejodd ken nadd keja . Yeah , nadd keja skunk nie . Cuma buad part-time jaa kat Hotel sbgai Casual Worker , HAHA . Yeah , best ouww keja nie . Yaa laa , buhsan dok umah + buhsan kuar . Baek keja lagy bagos , dpat jugak duit sampingan . HAHA , gylaa ken nadd nie ? Hee , nadd na thanks laa kat Aya sbab dya yg masok ken nadd kat Hotel as keja part -time . Hee , dok ngan dya + Eika , Ya Allah , memang nadd nanty gelak ta benti . HAHA , dok ngan depa memang melawakk . Ada jaa bnda nanty kuar kat mulodd kamy . HAHA , idop kena happyy rite ? Ta kan na sedih-2 pulakk ken ? Hesh , apa mao jadi pon tatao eyh kat aku nie . Hee , nadd takesah if tada boyf pon (; sudaa ada kawan-2 pon da rasa lengkap da idop nadd (; thanks guys , syg hmpa kawkawtim miaa tao ? hee , na update apa lagy eyk ? yeah , jyeahhh , sudaa tao .hee , okayy . Tukaa topikkkk hangatttt pulakkkk (;

Heyy , mesti ramai kat luar sana sedang hang becinta ngan boyf masing-2 ken ? HAHA , cuma aku jaa yg tesesat p my belakang :DD tada kesah pon . Okay , nak tahu tak cena sorg boyf jatuoh cinta ? okayy , jum tengok-2 kat bawah nie . Gurls , jgn tekejodd okay if boyf korang ada sala satu tanda-2 mcm kat bawah nie , hee , jum (; tana buang masa sudaa (;
T1 > Dia bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela dan bukan kerana terpaksa .
T2 > Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya .
T3 > Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya .
T4 > Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya meluap-luap .
T5 > Dia sentiasa takot kehilangan kekasihnya .
T6 > Dia selalu mengawasi gerak geri kekasihnya kerana dia sentiasa curiga .
T7 > Dia tidak suka lelaki laen mendekati kekasihnya .
T8 > Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan seluruh perhatian kepadanya .
T9 > Adakalanya dia seperti anak kechik yang meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayaninya lebih dari orang laen .
T10 > Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja .
T11 > Dia kadang-kadang suka merajok kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya .
T12 > Dia akan merasa sengsara apabila berjauhan dengan kekasihnya terlalu lama .
T13 > Dia akan selalu memastikan keselamatan kekasihnya .
T14 > Dia akan lebih mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri .
T15 > Dia kerap bertanya apakah kekasihnya mencintainya kerana dia merasa cintanya lebih kuat daripada kekasihnya .
T16 > Dia tidak akan mempedulikan wanita lain apabila tidak ada urusan penting dengannya .
T17 > Dia cuba meluangkan lebih banyak waktu dengan kekasihnya .
T18 > Dia membanggakan kekasihnya dihadapan orang lain .
T19 > Jika ditinggalkan oleh kekasihnya , dia akan merasa sangat sedih dan tidak akan percaya lagy dengan cinta perempuan lain . Namun , dia sentiasa mengharapkan kekasihnya kembali .
T20 > Apabila adanya orang ketiga , dia akan kehilangan akal kewarasannya dan sanggup berbuat apa sahaja untuk merebut kekasihnya kembali .
T21 > Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang plaing dipercayai dan sanggup menyerahkan harta mahupun nyawanya sendiri .
T22 > Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya . Namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100% mencintai kekasihnya .
T23 > Tidak semua lelaki sanggup menitiskan airmatanya untuk seorang perempuan .

P/S : Korang , if boyf hampa ada sala satu tanda-2 mcm kat atas nie , hargai laa dya sepenuh aty (; dia bukan nya cerewet , tetapi dya cuma syg ken gurlf dya mcm mana dya syg ken nyawa dya sendiri . Korang , tak rmai boyf yg sanggop jatohkan airmatanya utk gurlf dya . hee , nadd buad bnda nie bukan apa . Saja jaa tana tgok coup-2 nie smua break . Hee , saja jaa update kat fesbuk hope ada yg baca and tak kan break da ngan boyf depa smua (; hee , sukaa tgok coup-2 nie smua . Sweet mweet muaa mcm gula-2 hacks (; Okay , smpai sini jaa syg (; nyte .

Sukaa ? Likee jaa :)

Monday, 17 October 2011

LIFE'S PERFECT IS GONE );

Heyy guys , watcha doingg ? Eyh , Assalamualaikum (; sorryyy , hee . Heyy , this time nadd na luah ken apa yg tesimpan dlam aty nadd nie . Mmg da tabule na katop lagy daa . Nadd tana jadi mcm nie , tapy da Qada' Qadar Allah ); nadd tabule melawan Takdir Allah (; yaa , memang sedih gylaa babeng miaa . Nadd tana benda nie jadi and nadd ta kan mnx , tapy Takdir Allah ); nadd tepaksa , tepaksa . Nadd klao bule , nadd na dya balek ); tana kehilangan dya . Na dya mcm sebelom nie . Na dya yg slalu caring fasal nadd . Na dya yg slalu penuh ken inbox nadd ngan msg dya ); tapy , tu smua ta kan tejadi daa . Na tao napa nadd ckap mcm nie ? SEBAB NADD DA KEHILANGAN DYA (menjerit) . Nadd da tatao na ckap mcm mana daa skunk nie );

 Yaa , ada ken nadd pena update fasal sayang nadd ? Yaa , now nadd da kehilangan dya ); nadd tatao na buad apa daa skunk . Nadd pesan kat bloggers reading jgn curik godekk nadd pada nadd , tapy nadd sendiri yg kehilangan dya . Waaaaa , tatao na idop mcm mana daa skunk nie . Start dya my dlam idop nadd , nadd rasa yg nadd da SEMPURNA even dya bukan boyf nadd . Nadd syg dya mcm mana nadd syg family nadd . Nadd tana kehilangan dya , tapy nadd da kehilangan dya . Ouch , memang pedih byla nadd kehilangan dya . Nadd nanges ta behenti byla nadd ckap fon ngan dya , tapy dya ta pasan pon yg nadd nanges sbab dya . Sokayyy , nadd still bule tahan lagy airmata nadd pada jatoh . Tapy , nadd ta sngka dya sanggop letak fon teros tnpa ckap papa pon ); hm , slalu dya ta mcm nie . Slalu klao na letak fon , dya msty kata mcm nie #kyta msg okay ? Byebye , takecare . Tapy , smlm takk . Nadd nanges pas dya letak fon teros . Then , byla nadd na p naek atas , mbea-2 smua tego napa mata merah . Nangeh ka ? Hm , nadd elak soalan depa smua . SERIOUS , nadd tana kehilangan dya );

Selalu klao balek skula , msty nadd nnty dpat msg pada dya . Wahhh , happyy gylaa byla nama dya naek kat fon nadd . Inbox nadd penuh ngan msg dya . Ta wajib ary nadd klao dya ta anta msg kat nadd . Yeah , nadd happyy byla msg ngan dya smpai nadd jadi syg gyla babeng kat dya . Yeah , nadd tana dya jadi boyf nadd sbab kamy cuma kwan besa jaa . Cukop laa idop nadd , PERFECT laa idop nadd if nadd ta kehilangan dya . Tapy syg , skunk nie nadd da kehilangan dya . Yeah , nadd bule kyra da brapa kaly nadd ckap yg nadd kehilangan dya . Yeah , now skunk idop nadd da ta PERFECT as before this . SUMPAH nadd gtao , nadd memang syg gyla kat dya . Nadd klao bule , nadd tana kehilangan dya mcm skunk . NADD TAK MAU !!! Tapy , napa nadd na kena kehilangan dya ? Nadd ta sanggop , tolong laa weyyyy . Nadd ta behenti nanges sejak smlm ); aku syg hang weyyyy , tak mau hilang hang . Tapy , aku kehilangan hang jugak akhirnya . Weyyyy , aku tatao na starting life aku cena daa pas aku kehilangan hang . SUMPAH weyyy , hang da buad idop aku PERFECT start hang rpat ngan aku . Yeah , aku tatao napa hang beubah weyyy . Aku still egt lagy kata-2 hang .

P/s : Sorryyy , nadd da pdam gmba dya kat side kanan nie . Hm , bukan nadd da tana letakk daa . Tapy , nadd da kehilangan dya so hilang laa idop nadd skunk nie . Bukan nadd na buad mcm sorg jaa laky kat dlam dunia nie . Tapy , syg nadd ada kat dya . Nadd tatao na amek masa brapa bulan na lupaa ken dya . SUMPAH nadd ckap , nadd tana lupaa ken dya . And nadd ta kan lupaa ken dya . Nadd na kamy mcm dulu balekk . tapy , mustahil nnty jadi mcm tu . Nadd cuma bule bedoa utk kebahagiaan dya ); syg , aku na nangeh . Aku sayanggggg hanggggg , bayang-2 hang selalu muncul kat bola mata aku ); aku sayangggg hangggg weyyyy );

Sukaa ? Likee jaa :)

Tuesday, 11 October 2011

Sayang ini budakk (;

Heyy , guys ! Assalamualaikum :) hee , apa buad ? Heyy , na update sumthingg nie . Hee , na tahu apa ? Yeah , nadd na share sumthing ngan hmpa smua nie . Whoaa , tetiba jaa n aupdate fasal godekk nadd nie . Hee , na tao sapa sayang ? Tuuuuu dyaaaa , eyh ! Sabaq laa , hee :) hee , okay . Let me introduce him :) His name was given Zul Hairi , tapy org panggel Adek jaa . HAHA , nadd pon tatao napa org panggel dya adek . Hee , ta kesa laa sayang :) okay , dya stay kat Tanjong Tokong . HAHA , act na kata nadd kenal dya lama ka tak . Ta laa da lama kenal dya . Nadd kenal dya masa nadd kuar dat day , dya teserempak ngan nadd and last dya call nadd kata mbea dya panggel . But , nadd ta pegy aa kat dya . Nadd ignore ken jaa . Yaa laa , first time meet mcm tu laa . Hee :) nadd ta sangka yg nadd keja skaly ngan dya . Okay , ary tu nadd pegy laa keja kat Cititel Hotel . So , nadd tenampak dya . Whoaa , ta sangka gylaa aku wey . Hee , happy laa da keja skaly ngan dya . Then , tetiba jaa Sbtu lepas dya my keja . Hee , dya pon dok peli-2 nadd ngan mbea dya . Adess ==, sakedd aty ada jugak . Tapy , nadd buad bodo jaa . HAHA , masa na balek tu dya mnx laa num fon nadd . Tapy , nadd mcm ragu-2 na bagy . After second tu , nadd bagy laa sbab da mbea keja . So , balek tu dya text nadd . Whoaa , happyy gyla dpat msg dya . Hee , ntah napa :) okay , nahh . Kat bawah tu gmba dyaa , hee .

Starting text ngan dya mlam Sbtu tu , dya baek sangad wey . HAHA , tepikat nadd ngan cara dya . Eyh , lekk aa . Tepikat jaa , hee :) Okay , nadd sayang godekk nadd kat bawah nie . HAHA , msty hmpa dok pkir ken yg sbelah dya nie gurlf dya ka bukan . Okay , nadd pon tatao laa gurlf dya ka takk . But , dya kata dya still single . And kat sbelah dya nie pon , cuma mbea dya jaa kodd . Ta lebiyh apa pon kodd . HAHA , but nadd still ta caya dya tada gurlf . Yaa laa , muka siked miaa hensem tada gurlf . Sumtimes if nadd tnya dya tada sapa-2 ka yg mara kyta texting nie . Then , dya nnty cuba na ngelak . Ergh ==' mcm ada sumthingg wrong sumwhere ta kena tao ta ? Hm , ntah laa . Nadd takodd jugak kdng-2 klao texting ngan dya nie , takodd laa dya da ada gurlf but cuma tana gtao jaa . Yaa laa , nadd tana laa org anggap nadd nie na amek boyf org pulak ken ? Hm , na nages asa bodo pk fasal hg nie . Adess , susa sangad ka hg na HONEST kat aku ngekk ? Huh , sayang ! Jgn tipu aku nahh godekk ? HAHA , seyiesly nadd jeles tgok dya snappingg ngan kwan ppuan dya kat bwah nie :( makk aiyy , jeless gylaa aku bhaiyy . Ta nmpk pon mcm snappingg ngan mbea , mcm snappingg ngan gurlf . Ouch , HAHA . Seyiesly again , nadd sayang freakingg damn much miaa kat godekk nadd nie . HAHA , dya pndai amekk aty nadd + slalu buad nadd happyy aw ? Hee , thanks godekk . Aku sayang hang nahh :) .

P/S : Tiap-2 ary nadd cuma texting ngan dya saja wey , HAHA ! Gyla ken ? Even kamy ta coup pon , kamy dok texting mcm coup . Sorry , tana pkir bkan-2 tao ? Hee , iloveyouuu godekkk </3 .

Hee , chumel ken dya ? Whoaa , jgn curik dya pada aku nah ?
Kalao curik , aku korekk biji mata hmpa , hee :)
Sorry , he is not my boyf :)

Pandai hg amek aty aku nah godekk ?
Hg pkay baju wana PURPLE </3 .
Chumel nmpk hg pkay baju wana PURPLE nie .
HAHA , sayang hang godekk !

Sukaa ? Likee jaa :)

Thursday, 6 October 2011

Kesah Dongeng <3 !

Apa maksod entry nadd kaly nie eyk ? Hm , mcm nie . But , before that . Assalamualaikum :) Heyy , first thing nadd na gtao yg nadd sedang menanges . Atas sbab apa ? Jyeahh , japgy nadd gtao . But , msty korg egt yg nadd nie t'lalu lebyh-2 or papa jaa :( but , nadd takesah hmpa na kata apa pon . Diri nadd , nadd jaa yg tao mcm mana . Pasaan nadd , nadd jaa yg tao utk sapa :( btw , thanks sbab sudi baca postingg nadd yg ta s'brapa nie . Bloggiee nadd , umpama mcm diary nadd . Tmpt utk nadd luah ken sgala apa yg t'pendam dlam diri nadd nie . OPSZ , SORRY !! Nadd bukan na jiwang , but knyataan nya mcm nie .

Dgaq ken lagu nie ? Yeah , first time dgaq lagu nie . Nadd ta brapa na sukaa sbab ntah papa-2 jaa lyrics dya . Jyeahhh , after nadd dgaq leklok lagu nie . Baru nadd tao apa mksod lagu nie . Yeah , lagu nie seakan-akan nanak sama sikedd ngan pasaan nadd . Kesah dongeng ! Nadd tnyaa laa Aya , apa tajok lagu nie . Then , dya pon gtao . Jyeahh , nie pon tgah download lagu tuu . Kesah dongeng ? Apa kena ngena kesah dongeng ngan idop nadd ? Yeah , bercouplingg d'alam remaja mmg mcm kesah dongeng rite ? Smua nanak berkekalan bersama boyfie/gurlfie masing-2 . Nadd pon nanak mcm tuu jugak , but until now tada calon lagy :) sokayyy , just waitingg foe the prince to come in my life :) Whoaaa , ayat tak tahan tuu :DD . Jum beginingg , tgok bwah .


Heyy , nadd ada gtao yg nadd sedang menunggu sumone rite ? Yeah . Tady nadd tnyaa Aya ada apa-2 cita fasal sumone tuu , then dya kata ada pluss my bwah flat dya skunk . So , nadd pon pegy laa kat bwah flat Aya na tahu apa yg Aya na ckap ken . Hm , sedih gylaa nadd dgaq apa yg Aya ckap tady :( .

Aya : Uit , Capital A kata mgkin hg lebiyh tnggi pdaa dya .
Nadd : Haa , biaq betoi hg ? Hm . (hmpir mengalir ken airmata) .
Aya : Laaaa , hg nie . Relekk laa , tadapa eyh .

Hm , yeah . Mmg nadd tadapapa :( nadd mampu tersenyum lagy . Hm , dekat situ nadd da hmpir putos asa :( hampir mengalirken airmata , tapy nadd cuba tahan . Nadd maseh bule gelakk-2 lagy . Nadd takesah smua tuu , nadd hmpir putos asa . nadd tatahu na kata apa daa . Tapy , apa yg pnting . Nadd na hati dan kaseh sygs Capital A . Nadd na dya jadik MILEKK nadd kat dunia Allah nie :( nadd da tawakal bnyk-2 daa :( .

P/S : aku perlukan hang weyh , Capital A :( aku tetap tnggu hang jugak even mcm mana skaly pon . aku na hang jadi MILEKK aku smntra kat dunia Allah nie :( . Aku sygs hang bukan sbab rupa hang , aku sygs hang ngan s'adanyaa :( klao aku bule menjerit , da lam aku ty jerit yg aku sygs hang weyh . Cuma hang jaa dlam aty aku skunk nie . Tada sapa daa wey :( aku arap hang pham dan hang mmg tak kan pham sbab hang bukan kat tmpat aku . Smpai skunk , aku ta benti menanges wey :( LAST , aku sygs hang weyh :'( .

Sukaa ? Likee jaa :)

Sunday, 2 October 2011

POURHEART HERE :( !


Heyy , guys ! Assalamualaikum :) jawab-2 , nnty dpat dosa pulakk if ta jawab , hee :) heyy , da lama ken nadd ta bloggiee nie ? Hekk-2 , al-Maklum laa :) sebokk ngan studyy #studyy kaa ? Nevermind , lupaa ken jaa . Yeah , esok last jaa nadd na studyy betoi-2 then keesokan hari nyaa nadd sudaa kena berperang habes-habesan auww ? Na tahu apa ? Yeah-2 , PMR laa sygs :) atdoiyy , pecah pala otakk nadd ceni :) sokayyy , utk future nadd jugakk ken ? Heee . Guys , sudaa dua org kata nadd nie GEMOKK ? #tgok gmba kat atas . Haa , gemokk eyk ? OuchMineGeddy , takodd laaaaaaa #shouttt ! Hm , tgokk laa . Nadd da cuba diet da before nie . Tapy , nadd pengsan sbab terlamapau diet sangadd . Mana ta nyaa , sakedd aty dgaq org kata nadd gemokk . But , tapa . Tuu pon utk bagy nadd tao nadd nie cena . Rite ? Hee , skunk nie da memang betoi-2 dekat PMR daa . So , tgokk laa . Starting esok , nadd da diet . Na tao napa ? Sbab nadd tana daa org kata nadd nie gemokk . Auwww , maluu siott !

Heyy , tukaa topik pulakk . Hesh , na letak topik apa pulak eyk ? Haa , ada sumthingg na gtao . Tapy , nadd malu laa sygs . Na tao apa ? Hesh , fasal sumone nie . Adess==, nadd mengharap gylaa kat dya . Eyh , bkan nyaa mengharap ken p'tolongan dya atao apa pon . Cuma , nadd mengharap hati + kaseh sygs dya jaa . HAHA , sakaiyy ken nadd nie ? Hm , nadd jeles tgokk coup-2 kat luar sana :) yaa laa , manja-2 jaa + sweet-2 jaa ngan boi/gurl depa . Hee , na buad mcm mana ken ? Bukan jodoh nadd lagy kodd skunk nie :DD . Bersabo jea ;) okayy , sambong balekk . Heyy , nadd mmg sygs + mmg mengharap gylaa kat dya . Even ada laa makhluk Allah 3-4 org mnx coup kat nadd , but nadd tolak ngan baek + senyuman lagy . Bukan nyaa sbab nadd nie sombong or papa pon , cuma nadd tgah mengharap kat si dya jaa . Hm , okayy . Nama ken ngan Capital A :) let's begin . Yeah , nadd mmg mengharap gylaa kat dya . But , msty Capital A kata yg nadd nie gylaa or whatever sbab syok-2 sndiri ken ? Hm , tapa laa Capital A oiyy . Hg tatao mcm mana pasaan aku kat hang ngekk . Seyies , mmg aku tnggu hang gylaa . Tak sanggop Ouh klao tgok hang ngan ppuan laen . Aku TETAP tnggu hang jugak . Hang jgn isao eyh ? Capital A , klao laa hang bule baca aty aku . Hang msty tao cena pasaan aku weyh . Sayangs , aku na sangadd hang jadik MILEKK aku weyh . Takmao tgokk hang ngan ppuan laen kecuali aku . Aduihh , pasan gylaa aku nie . Tapa-2 Capital A , aku TETAP tnggu hang nah sygs ? Sygs , hang nie baekk laa . Tak mcm aku . Tiap-2 ary mbea spupu hang nnty citaa fasal hang kat aku . Ya Allah , tercengang gylaa aku dgaq fasal hang . Hang slalu baca Al-Quran . Ya Allah , aku nie . If aku rasa na baca Al-Quran jaa , baru aku nnty baca sygs . Hm , kdng-2 aku pkir jugak . Yg aku nie layak ka utk hang ? Tgokk blogg hang pon , hang tulis fasal bndaa-2 yg berkaitan ngan KEBAIKAN . Takdak langsong tgokk blogg hang tulis fasal bukan-2 nie .

Adess ==, tak kan laa ak na buad mcm perigi carik timba kodd ? Betoi takk ? Hee , sbaq jaa laa . lagy pon , Capital A sama ngan nadd jugak . PMR VICTIM , so nadd tana aa serabodd ken pala otakk dya . Biaq tnggu lpas PMR baru laa go on . HAHA , pasan gylaa aku nie :DD . SOkayy . Heyy , smpai sini sajaa laa nadd miaa postingg eyk ? Hee , penadd sudaa menaip ;) nnty nadd posting lagy okay ? Hee , byebye , sayangskawkawbhaiyymiaa kat hang , Capital A .
Sukaa ? Likee jaa :)