♥ My Sayangg ♥

Thursday, 6 October 2011

Kesah Dongeng <3 !

Apa maksod entry nadd kaly nie eyk ? Hm , mcm nie . But , before that . Assalamualaikum :) Heyy , first thing nadd na gtao yg nadd sedang menanges . Atas sbab apa ? Jyeahh , japgy nadd gtao . But , msty korg egt yg nadd nie t'lalu lebyh-2 or papa jaa :( but , nadd takesah hmpa na kata apa pon . Diri nadd , nadd jaa yg tao mcm mana . Pasaan nadd , nadd jaa yg tao utk sapa :( btw , thanks sbab sudi baca postingg nadd yg ta s'brapa nie . Bloggiee nadd , umpama mcm diary nadd . Tmpt utk nadd luah ken sgala apa yg t'pendam dlam diri nadd nie . OPSZ , SORRY !! Nadd bukan na jiwang , but knyataan nya mcm nie .

Dgaq ken lagu nie ? Yeah , first time dgaq lagu nie . Nadd ta brapa na sukaa sbab ntah papa-2 jaa lyrics dya . Jyeahhh , after nadd dgaq leklok lagu nie . Baru nadd tao apa mksod lagu nie . Yeah , lagu nie seakan-akan nanak sama sikedd ngan pasaan nadd . Kesah dongeng ! Nadd tnyaa laa Aya , apa tajok lagu nie . Then , dya pon gtao . Jyeahh , nie pon tgah download lagu tuu . Kesah dongeng ? Apa kena ngena kesah dongeng ngan idop nadd ? Yeah , bercouplingg d'alam remaja mmg mcm kesah dongeng rite ? Smua nanak berkekalan bersama boyfie/gurlfie masing-2 . Nadd pon nanak mcm tuu jugak , but until now tada calon lagy :) sokayyy , just waitingg foe the prince to come in my life :) Whoaaa , ayat tak tahan tuu :DD . Jum beginingg , tgok bwah .


Heyy , nadd ada gtao yg nadd sedang menunggu sumone rite ? Yeah . Tady nadd tnyaa Aya ada apa-2 cita fasal sumone tuu , then dya kata ada pluss my bwah flat dya skunk . So , nadd pon pegy laa kat bwah flat Aya na tahu apa yg Aya na ckap ken . Hm , sedih gylaa nadd dgaq apa yg Aya ckap tady :( .

Aya : Uit , Capital A kata mgkin hg lebiyh tnggi pdaa dya .
Nadd : Haa , biaq betoi hg ? Hm . (hmpir mengalir ken airmata) .
Aya : Laaaa , hg nie . Relekk laa , tadapa eyh .

Hm , yeah . Mmg nadd tadapapa :( nadd mampu tersenyum lagy . Hm , dekat situ nadd da hmpir putos asa :( hampir mengalirken airmata , tapy nadd cuba tahan . Nadd maseh bule gelakk-2 lagy . Nadd takesah smua tuu , nadd hmpir putos asa . nadd tatahu na kata apa daa . Tapy , apa yg pnting . Nadd na hati dan kaseh sygs Capital A . Nadd na dya jadik MILEKK nadd kat dunia Allah nie :( nadd da tawakal bnyk-2 daa :( .

P/S : aku perlukan hang weyh , Capital A :( aku tetap tnggu hang jugak even mcm mana skaly pon . aku na hang jadi MILEKK aku smntra kat dunia Allah nie :( . Aku sygs hang bukan sbab rupa hang , aku sygs hang ngan s'adanyaa :( klao aku bule menjerit , da lam aku ty jerit yg aku sygs hang weyh . Cuma hang jaa dlam aty aku skunk nie . Tada sapa daa wey :( aku arap hang pham dan hang mmg tak kan pham sbab hang bukan kat tmpat aku . Smpai skunk , aku ta benti menanges wey :( LAST , aku sygs hang weyh :'( .

Sukaa ? Likee jaa :)