♥ My Sayangg ♥

Tuesday, 18 October 2011

BEGINS NEW LIFE </3

Heyy , guys (; watcha doingg ? Opsz , Assalamualaikum , heehokkk . Okay , now nadd da lega sudaa pas sudaa luahkan apa yg tesirat dlam aty nadd nie . Yeah , nadd ngaku smpai skunk nadd ta dpat na lupaa kan dya lagy . But , LIFE MUST GO ON . HAHA , ayat sapa ntah bagy kat nadd tu . Okay , now nadd na mulaa ken idop baru . Na lupaa ken coup-2 nie buad sementara waktu and na consentrate kat skula , kawan-2 and kejaa . HAHA , kejaa ? Yaww , msty smua tekejodd ken nadd keja . Yeah , nadd keja skunk nie . Cuma buad part-time jaa kat Hotel sbgai Casual Worker , HAHA . Yeah , best ouww keja nie . Yaa laa , buhsan dok umah + buhsan kuar . Baek keja lagy bagos , dpat jugak duit sampingan . HAHA , gylaa ken nadd nie ? Hee , nadd na thanks laa kat Aya sbab dya yg masok ken nadd kat Hotel as keja part -time . Hee , dok ngan dya + Eika , Ya Allah , memang nadd nanty gelak ta benti . HAHA , dok ngan depa memang melawakk . Ada jaa bnda nanty kuar kat mulodd kamy . HAHA , idop kena happyy rite ? Ta kan na sedih-2 pulakk ken ? Hesh , apa mao jadi pon tatao eyh kat aku nie . Hee , nadd takesah if tada boyf pon (; sudaa ada kawan-2 pon da rasa lengkap da idop nadd (; thanks guys , syg hmpa kawkawtim miaa tao ? hee , na update apa lagy eyk ? yeah , jyeahhh , sudaa tao .hee , okayy . Tukaa topikkkk hangatttt pulakkkk (;

Heyy , mesti ramai kat luar sana sedang hang becinta ngan boyf masing-2 ken ? HAHA , cuma aku jaa yg tesesat p my belakang :DD tada kesah pon . Okay , nak tahu tak cena sorg boyf jatuoh cinta ? okayy , jum tengok-2 kat bawah nie . Gurls , jgn tekejodd okay if boyf korang ada sala satu tanda-2 mcm kat bawah nie , hee , jum (; tana buang masa sudaa (;
T1 > Dia bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela dan bukan kerana terpaksa .
T2 > Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya .
T3 > Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya .
T4 > Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya meluap-luap .
T5 > Dia sentiasa takot kehilangan kekasihnya .
T6 > Dia selalu mengawasi gerak geri kekasihnya kerana dia sentiasa curiga .
T7 > Dia tidak suka lelaki laen mendekati kekasihnya .
T8 > Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan seluruh perhatian kepadanya .
T9 > Adakalanya dia seperti anak kechik yang meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayaninya lebih dari orang laen .
T10 > Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja .
T11 > Dia kadang-kadang suka merajok kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya .
T12 > Dia akan merasa sengsara apabila berjauhan dengan kekasihnya terlalu lama .
T13 > Dia akan selalu memastikan keselamatan kekasihnya .
T14 > Dia akan lebih mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri .
T15 > Dia kerap bertanya apakah kekasihnya mencintainya kerana dia merasa cintanya lebih kuat daripada kekasihnya .
T16 > Dia tidak akan mempedulikan wanita lain apabila tidak ada urusan penting dengannya .
T17 > Dia cuba meluangkan lebih banyak waktu dengan kekasihnya .
T18 > Dia membanggakan kekasihnya dihadapan orang lain .
T19 > Jika ditinggalkan oleh kekasihnya , dia akan merasa sangat sedih dan tidak akan percaya lagy dengan cinta perempuan lain . Namun , dia sentiasa mengharapkan kekasihnya kembali .
T20 > Apabila adanya orang ketiga , dia akan kehilangan akal kewarasannya dan sanggup berbuat apa sahaja untuk merebut kekasihnya kembali .
T21 > Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang plaing dipercayai dan sanggup menyerahkan harta mahupun nyawanya sendiri .
T22 > Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya . Namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100% mencintai kekasihnya .
T23 > Tidak semua lelaki sanggup menitiskan airmatanya untuk seorang perempuan .

P/S : Korang , if boyf hampa ada sala satu tanda-2 mcm kat atas nie , hargai laa dya sepenuh aty (; dia bukan nya cerewet , tetapi dya cuma syg ken gurlf dya mcm mana dya syg ken nyawa dya sendiri . Korang , tak rmai boyf yg sanggop jatohkan airmatanya utk gurlf dya . hee , nadd buad bnda nie bukan apa . Saja jaa tana tgok coup-2 nie smua break . Hee , saja jaa update kat fesbuk hope ada yg baca and tak kan break da ngan boyf depa smua (; hee , sukaa tgok coup-2 nie smua . Sweet mweet muaa mcm gula-2 hacks (; Okay , smpai sini jaa syg (; nyte .

Sukaa ? Likee jaa :)