♥ My Sayangg ♥

Thursday, 29 December 2011

ON MY HONESTY

Hey , assalamualaikum guys ! Hey , hari nie nadya na luah kan semua apa yang terisi kat hati nadya nie . Yeah , lagi berapa jam jaa na masok tahon baru kan kan kan ? Ya Allah , cepat sunggoh masa bejalan . Jyeahh , smlm baru jaa nadya da luah kan semua isi hati nadya kat bff nadya --> Mira Opieyy . Thanks Mira , sbab hg sanggop dgar isi hati aku yang agak merepek nie . Merepek ka ? Haha , baca laa nanti nahh :D Yaaa , malam nie jugak nadya nanti beteros terang . Nadya takna da laa simpan-2 dlam hati nadya nie , takod tak tetanggong beban nya nanti . Nadya takna nanti byla nadya tak larat na simpan perasaan nie lama-2 , nadya nanges . Nadya na cuba kurangkan menanges atas benda remeh-temeh nie . Okay , nadya mnx maaf kalao mlam nie ayat nadya agak menusuk kalbu sikedd :P Tapi , apa yg nadya na updatekan nie smua nya honest . Nadya tak pena seHonest nie . Yaa ,  nadya tahu nanti ada org akan kechik hati dgn kejujuran nadya mlam nie . Tapi , nadya na kena ungkap kan jugak . Klao nadya tak honest mlam nie , smpai byla-2 pun nadya sendiri yg seksa diri nadya sendiri . So , nadya memohon siap-siap beribu bejuta kemaafan dari --> Mohd Afiq bin Saiful Bahari ;(


Awak , kite nak mnx maaf sangad-2 kat awak nie . Bukan niat kite nak maen kan pasaan awak atao apa . Cuma , kite skrg tgah ada dekat jalan yg tak pasti mana kite nak pergi . Yaaaa , kite mmg sayangkan awak . Tapi , sayang kite skrg nie tebantut . Bukan bererti kite curang kat awak . TAKKK !! Tak pena telintas kat hati kite utk curang kat awak . Sama sekali tak pena !! Cuma awak , kite nak awak pham kite . Kite tak bemaksod na bagi awak sedih . Kite taknak tgok airmata awak lepas awak baca entry kite nie . Awak , awak baek kat kite . Awak tak pena nak buad kite sedih atao apa . Cuma kite jaa yg kdng-2 buad awak mara . Tapi , kite buad awak mara ada sebab . Kite nak awak benci kite . Kite na awak buang sayang awak tu kat kite . Kite taknak awak sorg-2 nanti . Mgkin kite bukan yg tebaek utk awak . Awak , awak sendiri tahu kite nie ......... ! Awak , awak tlg pham kite . Mgkin lepas perpisahan kite nie , kite tak akan bermaen perasaan dgn sesapa da . Kite cuma nak consentrate on study kite jaa . Awak , mmg alasan mcm nie slalu timbul kat bibir-2 setiap manusia . Tapi , awak . Kite becakap nie dgn hati yg ikhlas . Kite tak beniat na bohong awak . Awak , takada seorang pun yg bole pham kite . Kite nak jadi mcm dulu balek , yg takada kaseh syg daripada seorg boyfriend kecuali kaseh sayang from family and friends . Awak , kite bukan tak suka awak ada ngan kite . Cuma , mcm kite ckap kan tadi . Mmg tak akan ada sapa pham kite . Awak , kite terima klao lepas nie awak benci kite sbab tu mmg pemintaan kite . Awak , kite mmg tak sanggop nak ckap mcm nie kat awak . Tapi , kite mmg kena ckap jugak . Mgkin nie last awak tgok kite , mgkin nie last msg kite kat awak . Awak , awak jaga diri baek-2 tao ? Kite tak mgkin mcm dulu balek . Awak , awak egt tao . Kite ckap nie smua daripada hati kite . Kite mmg jujo ckap bnda nie smua , dan kite tak bohong awak dan semua org yg baca updatingg kite nie . Awak , kite mnx maaf dari hujong rambot kite smpai ke hujong kaki . Awak , kite slalu bedoa utk awak agar awak dpat yg lagy baek daripada kite . Awak , terima kseh sbab slama nie awak da bagy cukop kaseh sayang kat kite . Kite hargai sangad-2 awak . Awak , smpai sini saja laa pehubongan kite . Kite mnx maaf sbab tak dpat on the phone ckap bnda nie . Tapi , jujo kite ckap nie smua dari hati kecik kite . Awak , terima kaseh sangad-2 awak . Awak , byebye . Assalamualaikum ;(


Bloggers readers , thanks sbab da baca isi hati nadya nie . Nadya hrap agar hmpa semua dpat pham nadya mcm mana and tak pkir nadya bukan-2 . Yaaa , tak semua org sempurna . Asal utk hmpa smua tao , nadya tak dpat teroskan pehubungan nadya nie sbab nadya takodd tekandas di tengah jalan . Nadya taknak pepisahan belaku atas pemintaan org . Biar atas kerelaan hati nadya sendiri ;( Byebye .

Sukaa ? Likee jaa :)

Wednesday, 28 December 2011


Hey , you ! Assalamualaikum . Hee , apa buad tu ? Sehad tak ? Jyeahhh , nadya sehad Alhamdulillah jaa :DD Hey , nadya saja-2 syokk-2 tulis bloggie nie auw ? Haha , tak tahu nak tulis apa laa . Tapi , takpa kan ? Update randomly pun okay jugak ? Tehee xD Hey , nak tahu apa nadya buad nie ? Adesss -,- online , texting , bloggie . Fuhh , 3 in 1 laa . Tapi , sorry auw ? Kyta tak hot macam org laen . Eyh , nak masok tahon baru laa . Eyh , tak ku sangka tak ku duga :DD Cepat kan masa belalu ? So , next year nadya da umo 16 auw ? Satu Enam , hee :P Best auw . Tapi kan kan , nadya tinggi auw . Tinggi nadya 159 . Nadya tak pendek , teheee .


Tahon baru , mesti laa kena azam baru kan ? Hee , sorrryyy sis bro . Nadya tak buad lagi azam nadya laa (; Hee , meyh nadya nak tanya kaka abg adek nadya nie . Azam hampa smua apa ? Hee , buad azam leklok tao ? Hee , Iloveyou ? Whoaaa , Iloveyou sapa tu ? Iloveyou ? Mana mai nie ? Hee , tetiba pulak tekeluar pda mulod nadya nie :D Tapi , takpa kan . Iloveyou kat smua . Heyy , siked jaa laa entry nadya kali nie . Sorry auw ? Nanti nadya update laen auw ? Hee .

Befoe dat , nadya nak mnx maaf kat smua klao-2 nadya ada sala silap kat smua yg tgah membaca nie . Memang bukan hari raya , tapi takpa kan nak mnx maaf ? Hee , takecare auw smua ? Iloveyou Iloveyou Iloveyou :D

Sukaa ? Likee jaa :)

Thursday, 22 December 2011

Kenapa ?


Wey , kenapa hang muncul balek dlam idop aku ? Aku berusaha utk lupa kan hang . Tapi , kenapa hang mesti muncul balek ? Mana hang hilang masa aku betol-2 perlu kan hang ? Hang takdak masa aku betol-2 nak hang ada dgn aku . Hang tinggai aku macam tu jaa . Dan kenapa baru skrg hang muncul ? Kenapaaaaaaa ?????? Yaaa , memang aku sayang kan hang lagi dan memang susah untuk aku lupa kan hang . Aku sayang hang macam mana aku sayang nyawa aku . Macam-2 dugaan kyta tempuh sama-2 masa kyta besama sebelum nie . Tapi , hang tinggai aku byla hang mula tekenal . Byla smua orang mula kenal hang disebabkan CubPrix . Wey , mana janji hang dulu ? Kenapa hang buad macam nie kat aku ?

Semalam aku mati-2 taknak agkat call , sebab tgah mkan . Tapi , aku agkat jugak . Hang suro aku turon bwah flat , and kata tgah ada dgn kaka aku . Okay , fine tapa ! Aku turon sbab na tgok sapa hang , sbab hang pakai num baru . Hang mula bukak helmet lepas nmpk aku turon . Lepas tu , aku mula na nanges , Tapi , aku kuat kan semangat aku . Aku buad-2 senyum sambil tengok hang dgn kaka aku . Wahhh , dlam hati aku sapa tao . Hm , smlm masa kaka aku ngan mbea hang blarh . Hang mula tunjuk acting hang . Aku honest tanya hang kenapa hang tinggai aku dulu , hang kata hang tak tinggai . Tapi , hang ke mana ? Aku mula nanges byla hang ta ckap dgn aku , hang pulak buad aku maken sayang kat hang . Ya Allah , aku tana jaoh dgn hang . Tapi , tu semua da telambat . If hang nak tawan hati aku balek , buad laa selagi hang temampu ;(

Memang berat hati aku nak tinggai kan hang , memang berat hati aku nak lepas kan hang . Tapi , kenangan kyta sebelum nie takbole aku lupa kan . Memang susa aku na lepas kan hang . Aku tahu , hang pun sama macam aku . Tapi , satu jaa klao aku diberi peluang . Aku nak kyta macam sebelum nie balek , byebye (;

Sukaa ? Likee jaa :)