♥ My Sayangg ♥

Thursday, 22 December 2011

Kenapa ?


Wey , kenapa hang muncul balek dlam idop aku ? Aku berusaha utk lupa kan hang . Tapi , kenapa hang mesti muncul balek ? Mana hang hilang masa aku betol-2 perlu kan hang ? Hang takdak masa aku betol-2 nak hang ada dgn aku . Hang tinggai aku macam tu jaa . Dan kenapa baru skrg hang muncul ? Kenapaaaaaaa ?????? Yaaa , memang aku sayang kan hang lagi dan memang susah untuk aku lupa kan hang . Aku sayang hang macam mana aku sayang nyawa aku . Macam-2 dugaan kyta tempuh sama-2 masa kyta besama sebelum nie . Tapi , hang tinggai aku byla hang mula tekenal . Byla smua orang mula kenal hang disebabkan CubPrix . Wey , mana janji hang dulu ? Kenapa hang buad macam nie kat aku ?

Semalam aku mati-2 taknak agkat call , sebab tgah mkan . Tapi , aku agkat jugak . Hang suro aku turon bwah flat , and kata tgah ada dgn kaka aku . Okay , fine tapa ! Aku turon sbab na tgok sapa hang , sbab hang pakai num baru . Hang mula bukak helmet lepas nmpk aku turon . Lepas tu , aku mula na nanges , Tapi , aku kuat kan semangat aku . Aku buad-2 senyum sambil tengok hang dgn kaka aku . Wahhh , dlam hati aku sapa tao . Hm , smlm masa kaka aku ngan mbea hang blarh . Hang mula tunjuk acting hang . Aku honest tanya hang kenapa hang tinggai aku dulu , hang kata hang tak tinggai . Tapi , hang ke mana ? Aku mula nanges byla hang ta ckap dgn aku , hang pulak buad aku maken sayang kat hang . Ya Allah , aku tana jaoh dgn hang . Tapi , tu semua da telambat . If hang nak tawan hati aku balek , buad laa selagi hang temampu ;(

Memang berat hati aku nak tinggai kan hang , memang berat hati aku nak lepas kan hang . Tapi , kenangan kyta sebelum nie takbole aku lupa kan . Memang susa aku na lepas kan hang . Aku tahu , hang pun sama macam aku . Tapi , satu jaa klao aku diberi peluang . Aku nak kyta macam sebelum nie balek , byebye (;

Sukaa ? Likee jaa :)