♥ My Sayangg ♥

Wednesday, 16 November 2011

Sakedd vs Pening 

Heyy , Assalamualaikum guys ! How are you ? I'm fine here , thanksyouuuu *HAHA , perasan sikedd :D Apa mksod entry nadd tu eyk ? Sakedd ys Pening ? Benda menatang apa tu ? Eyh , ta paham laa . Bole tolong explain ta ? Wahhh , nie smua mesty ada dlam kepala otak bloggerss smua ken ? HAHA , begini cerita nyaa . Pada suatu hari , di sebuah .......... Eyh , poyo ken ? HAHA , sorry sorry . Kiddingg saja maa , hidop mao happyy (; HAHA , walaoweyyyy :P Okayokay , lets begin . Actually , sejak kebelakangan hari tu , nadd slalu sangad sakedd kpala . Hampir setiap hari  kodd , memang sakedd sangad . Pening ada jugak , tapy kebanyakkan nya sakedd kpala . Sometimes sakedd blarh kanan , sometimes blarh kiri . Heyy , macam-2 laa . Kekadangg serabodd jugak kpala otak nie . Yaa laa , sat-2 sakedd . Hm , nadd tatao laaa na buad apa ngan kpala nie . Rasa macam na hempok kat dinding pun ada jugak . Yaa laa , mkan panadol bebijik-2 tak jugak hilang sakedd nie . Hm , na buad apa pun tatao . Heyy , guys ! Bagy sat opinion , nadd na buad apa ngan kpala nadd nie , erghhh ~ !

Okay , skunk nie nadd menaip entry nie ngan dlam keadaan sakedd kpala + selsema + sora pun da macam Donald Duck daa (; Serious ckap , memang teseksa gyla ngan keadaan macam nie . Dekat-2 buffdayy nadd jugak laa dok sakedd-2 macam nie smua , alahaiyyyy ! Jangan laa buad fasal , kang nadd ta sambot buffdayy nadd Jumaat nie , warghhhh ~ maen laa jaoh-2 tu . Nanty-2 laa mai demam eyk ? Hesh , sakaiyy aku :D Heyy , serious . Memang tgah saked gylaa skunk nie , nampak macam mata na tetutop pun ada jugak . Nampak macam kabur-2 ada jugakk . OuchGee , napa nie ? Adess >.< daripada hari tu lagy slalu jadik macam nie . Erghhh , gtao family depa pulak suro p hospital chekk . Ergh , tana laa pegy hospital . Sat doktor suro mkan ubat tu laa , ubat nie laa , sat ta fasal-2 kena check-in hospital . Alahaiyyy , tobat lillah aku tamao :DD Hm , tolongg sakedd kpala oiyy . Tana laa sakedd-2 daa , nadd tepaksa tanggung sakedd kpala nie . Ouch , sakedd :( nanak nanges rasa . Guys , sesuai taakkk klao pendapat nadd , nadd mkan panadol lagy bebijik ? Hesh !

Ya Allah , mana laa teddyy nadd nie p haa ? Hm , ta kan ta balek lagy kodd ? Adess =,- balekk laa cepat b . Sudaa rindu nie , sakedd kpala nie pun beby tolak tepi sat . Dok tnggu b jaa nie , huh . Imissyouu laa b , japgy mesty b nanty suro beby mkan ubat miaa ken ken ken ? Hesh , da agak daa . And b mesty kata mcm nie miaa :-
#Beby sakedd kpala ? Laaaa , p mkan ubat tu . Sat lagy terokk , susa pulak b dok risau ken beby . Cepat-2 , p mkan ubat tu . toksah dok ketegaq nahh ? P mkan jugak tao ? Selagy ta mkan , selagy tu b tana msg beby . Da , p mkan ubat tao ? Jgn tipu-2 okay ? Allah ta suka org tipu-2 nie sygs .
HAHA , sure miaa b nanty ckap mcm nie kat beby ken sayangg ? Walaoweyy , rindu hanggggg b . Cepat laa msg beby , rinduuuuu nie . Waaaaa , dok tnggu b nie . Iloveyouuuu b .

Eyh , smpai sini saja laa okay ? Mata nadd memang da ta bule tahan daa , dok nampak hitam-2 daa . Then , sat jadik kabur . Ya Allah , hrap-2 laa tada papa yang jadi Ya Allah , Amin (; Eyh , gudd nyte tao ? Have a sweet dreams , Iloveyouu awokkkk </3 .

NadyaOpieyy

Sukaa ? Likee jaa :)