♥ My Sayangg ♥

Tuesday, 1 November 2011

SAKED HATI ft JEALOUS ~ !


Heyy , Assalamualaikum guys ! Okay , apa buad tu ? HAHA , mesty semua tetanya ken . Lolx , napa laa nadd nie byla start jaa na posting mesty nanty tanya #Watcha doingg ken ? HAHA , but kaly nie laen sikedd laa nah . Nadd tnya apa buad (; hee , Okay . Mesty tetanya ken , napa ngan entry tu ? Okay , mcm nie (; hee , 1 2 3 . wekkkk :P hesh , susa laa pulak nanak cita nie . Tapy , na kena cita jugak . Tao napa ? Tada sapa kat umah nie , tgokk laa skunk da pukoy bapa ken ? Huh , family smua da tido . Cuma nadd ngan kaka jaa yg ta tido lagy . Alllaaaa , kaka besa laa . Apa lagy , kuar date ngan boyf dya laa . Hm , lagypun dya da na balek KL . Sambongg study . So , na cita kat sapa lagy ken klao ta kat bloggiee nie yg jadi mangsa (; ta kan laa na p cita kat mama ft ayah pulak ken ? Hee , solve it by your mind self . Hee , Okay , dear . Lolx , napa laa tangan nie ta bule na tulis fasal isi entry nie ? Adesss ==, ta sedih tana nanges . Da janjy daa , tana nangeh . HAHA , okayy laa . Serious miaa nie , nadd storryingg sikedd (;

Okay , lets begin . Masok ary nie , da dua org da dok gtao nadd fasal ex gurlf boyf nadd . Lolx , nadd cita nie bkan nya na menunjok kata nadd nie da ada boyf or jakun da ada boyf okay ? So , mind it your mouth . Okay , smua org ada probs rite ? Smua org ada hal masing-2 ken ? So , smua org ada hak ken na pour heart kat mana-2 yg diaorg pecayai exactly kat mana-2 laman sesawang diaorg ? So , sapa yg mulod mcm bangkai tu better shut up your mouth and just read it if once you've going in their privacies pour heart (; sorry , tepaksa be-Speakingg pulak . Sat klao ckap Melayu , ada pulak kata kyta nie kurengg hajo ka apa . Allaaaa , mana na tao ken ? Mulod org , kyta ta bule katop . Biaq jaa na kata apa pun , nanty pndai-2 laa hang DEAL ngan Allah nahh ? Okay , once again . Don't judge it by its cover :D Jum continue balek fasal entry nie (; Hm , yeah . Masok ary nie da duaa org makhluk Allah gtao kat nadd fasal ex gurlf boyf nadd . Ya Allah , nadd ta sedih depa ckap fasal ex gurlf boyf nadd . Tapy , nadd jealous jaa . Tada laa , napa na kena my ugkit balek benda yg lepas ? Mcm org-2 dok ckap , #The past , let it bygones . Buang yg keruh , amek yg jernih . Okay , yg depa na ugkit balek napa ? Saja na bagy nadd jealous . Ergh , tatao eyh . Depa dua kenai nadd , siap tao lagy nadd nie org nya mcm mana . Okay , memang dikata ken depa nie kwan nadd sendiri . Hm , nadd bukan na mara depa ka apa . Cuma , nadd tana bagy depa saked aty ngan p lepas jaa ckap kat depa . So , tepaksa laa my lepas kat bloggiee nadd yg ta besala nie . Sorryy bloggiee , i didn't mean it my dear (;

Hm , nadd bukan nya apa . Nadd da cuba na belaja maksod #The past , let it bygone . Nadd da tana egt da bendaa-2 yg lepas nie . Ergh , memang saked aty gylaa laa na kata byla depa dok my ckap fasal ex gurlf boyf nadd . Okay , kat hmpa bloggers smua . Mcm mana klao sumone tu , mbea hmpa sendiri my ckap fasal boyf/gurlf hampa miaa ex ? HAHA , surely hmpa ta suka + jealous + sakedd aty bagai rite ? Rasa mcm boyf/gurlf hmpa miaa ex jaa mcm yg tebaekk utk boyf/gurlf hmpa rite ? Hmpa mcm depa na sisih ken ? Huh , yeah . Nadd admit it , mcm tu laa yg nadd rasa skunk bloggerss . Huh , serious . Saked aty + jealous pun ada jugak . Huh , nmpk sangad yg mbea mkan mbea . Opsz , telupaa . Nadd da kurengg mbea ngan dya start dya nanak amek kaka agkat nadd . Walaoweyyy , semua hang na kebas naahh mbea ? Mcm nie kaa mbea ? Huh , palat ngan hang weyy . Saked aty bagai ou , okay dear . Tana maky-2 + mara-2 dlam bloggiee nadd yg ta besala nie . Okay (; buad muka chomel sikedd sambil menagis + taip entry nie . Walaaa , da promise tana nages . Tapy , tekuar tnpa memaksa . Sorryyy guys . Na tao napa nadd buad entry nie ? Sbab nadd teamat sayang ken boyf nadd , dats y nadd tepaksa buad entry nie (; Okay , dats all foe tonite . Befoe dat , read it down there foe a while (; Sapa yang ta sayang boyf/gurlf hmpa ken ? 

P/S : Kawan , aku ta bemaksud aku na remove hang pada list kawan-2 kat dlam otakk aku . Tapy disebab ken cara hang tu , buad aku da ta caya lagy kat hang . Yeah , aku mara-2 hang bukan sbab aku benci ka apa kat hang kawan . Cuma , aku tana hang cuba rosakk ken hubungan org mcm mana hang rosak ken hubungan kekawan hang yg laen . Kalau betol laa hang kawan , napa hang buad mcm tu ? Hang ta pena rasa kodd mcm mana saked nya hati kawan-2 hang yg laen byla hang rosakk ken hubungan depa ? Yeah , aku bule lagy besabaq ngan hang , sbab hang kawan . Okay , mcm aku pena ckap kat hang befoe nie . Sekaly hang buad babi ngan aku , double miaa aku bule babi kat hang . Sorry , aku tepaksa ckap mcm nie sbab aku tana hang rosakk ken relation aku . Hope hang sedaq cepat weyy , hang jangan na jadi mcm kera .

#NadyaOpieyy

Sukaa ? Likee jaa :)