♥ My Sayangg ♥

Sunday, 13 November 2011

Heyy , Assalamualaikum guys (; Heyy , jyeahh . Apa buad tu ? Yeah , hari nie nadd ta pegy skola . Adess ==, bukan nya maleh na p ka apa . Cuma nadd ta larat jaa , smlm baru jaa balek pada kem . Yeah , best laa jugak pegy kem tu . Tapy yang paleng best kat kem tu , byla budak skola CGL tepuk tngan and shout Ooooouuuuuu , HAHA . That was so fun :D Lolx , depa bnyk yang ta sombongg . Friendly lagy laa pulak tu (; Yang paleng best skaly byla depa smua ckap . I though they was speak in Malay when chit chat wif somebody else , but no . They was speak in English . Waaaahhhh , i wanna talk like them , hee :D Okay , tetiba jaa Nadya Opieyy nie my update blogg nie .

Yeah , nadd da lama na update blogg fasal sumthingg nie . Tapy , ta tecapai hajat nadd na buad mcm tu . Okay , hari nie nadd ada masa so bule laa update (; Heyy , yeah . Sedaq ta sedaq da na cuti skola da pun . Wahhh , mesty nanty rindu kawan-2 + kenangan kat skola smua . Adess -,- act , bukan yang tu yang nadd na cita ken . But , sudaa telepas . Hee , yeah . Maseh egt yang nadd update fasal sumone tu ? Huh , nadd tana laa sebot nama dya . Takodd nanty spupu dya baca and gtao dya . Yeahh , bnda da lepas baek lupa ken . Yeah , sala nadd jugak sbab ta tnggu dya . Tapy , setiap manusia ada kesilapan rite ? HAHA , mcm tu laa jugak nadd . Yeah , now dya suda pun happyy ngan gurlf baru dya . Eyh , sayang . Sorry tao ? Bkan nya aku tana tnggu hang , tapy aku tgok hang mcm ignore ken aku ja . Aku sedih weyy , aku rasa mcm hang ta hrgai penungguan aku kat hang . Aku IM hang , hang buad bodo ja kat aku . Sumtimes hang reply , tapy mcm reply tepaksa . Tapa , aku ta sala ken hang sbab hang na uji kesabaran aku menunngu hang . Yeah , smpai one day tu ada sumone dtg dlam idop aku . Dya caringg gyla fasal aku , smpai aku accept proposal dya sbab dya na jadikan aku as gurlf dya . Aku accept dya ngan hati yang tebukak , aku ta egt lagy da fasal hang . Yeah , aku happyy byla ngan dya (; (kat bwah nie , pict aku ngan dya)


One day , hang dtg balek dlam idop aku . Hang tuduh aku kata yang aku nie ta ikod ciri-2 kehendakk ppuan yang hang na . Hang kata lagy yang aku nie ta sbaq , hm . Hang tao ta wey , betapa saked nya hati aku byla hang ckap mcm tu . Hang seolah-2 mcm ta hrgai penungguan aku kat hang :'( Ya Allah weyy , aku rasa na nages tao ta . Tapy , aku sbaq jaa balas balek kata-2 hang tu . Aku ta mara-2 hang , tapy aku cuma terasa ngan kata-2 hang tu . Jyeahh , aku kata kat hang hope hang dpat gurlf sebaek hang . Tuttt tuttt , hang suda ada gurlf . Yeah , memang aku nanges , tapy aku lupa ken jaa . Hang ta patot tnggu ppuan mcm aku nie ken ? Yang da bnyk buad hang terasa , tapy aku suda maaf ken hang ngan kata-2 hang tu . Cuma satu jaa aku na gtao hang , aku bkan ta sbaq tnggu hang , cuma aku ta sbaq na tgok apa yang hang rasa byla aku suda buad relation ngan sumone . Aku hrap hang happy (; Tlg jgn ugkit lagy bnda lama weyy , aku doa ken hang hope one day jodoh hang ngan org yang sebaek hang , Amin . And thanks sbab hang snggop tnggu aku , aku hrgai hang .

--> Setia laa kepada cinta sebagaimana aku setia kepada agama (;
Weyy , thanks sbab bagy ayat nie kat aku . Hang setia laa jugak kat pasangan hang , and jgn sbab hang tepaksa sayang .

Sukaa ? Likee jaa :)