♥ My Sayangg ♥

Tuesday, 15 November 2011

Assalamualaikum (; Guys , bole tolong takk ? Tolong pujuk nadd kejap :'( nadd baru lpas nanges . Ada something jadi kat nadd . Nadd ta mnx smua nie jadi , tapy Qada' Qadar Allah da tentu ken . Hm , nadd ta pham napa smua nie jadi kat nadd . Benda yang lepas , suda laa . Napa na kena ugkit balek pekataan sayang tu ? Heyy , klao hampa sayang hampa tak kan tinggai aku macam tu laa weyy :( Sayang hampa tu tak kemana pun weyy . Please laa , aku bukan nya nak ego ka apa . Cuma aku tak nak aku nanges suda . So , napa na kena cari nadd balek ? Yaa , memang betol pun ckap mbea nadd , Aya . Skunk nie , ex boyf nadd smua pakad dok my carik nadd balek . Nadd ta pham ngan depa smua . Okay , depa da ludah then na jilat balek ? Terokk betol . Ou , na kata yang hampa ta bole lupa ken aku ? Atao hampa saja na rosak ken kebahagiaan aku ? Hm , Ya Allah . Nadd ta abes pkir smua nie . Arghhhhh , rasa na jerit jaa laa weyy . Tolong laa , jgn kcao aku daa :'( Napa hampa ta senang sangad na tengokk aku happyy weyy ? Tolong laa , aku ada pasaan sama . Aku da ta sanggop mcm nie da , hm .



Okay , tady masa nadd kuar mkan ngan family then ex boyf nadd sorg nie anta msg kat nadd then mara-2 nadd . Dya kata napa curang kat dya . WhattaaFurios , sejak byla aku curang kat hang ? Hm , that day dya sendiri yang decide kata tana ganggu nadya daa , then tetiba mai maky hamun nadya sbab dya kata nadya curang kat dya . Memang dya nie , erghhh  . Saja bagy nadya bara , tapy tu ta seberapa . Yang paleng nadya takod , byla dya kata mcm nie --> Nie , p mampoi laa . Klao aku dapat laky tu  , mampoi laa dya . Hm , napa dya na kena ckap mcm tu ? Serious nadd ckap , start pada tu nadd jadi takodd if something happen kat tedddyyy nadd :( Actually , nadd takodd na gtao tedddydyyy nadd fasal nie :(
Smpai sini saja , thankss foe readingg (; iloveyouuu .

NadyaOpieyy

Sukaa ? Likee jaa :)