♥ My Sayangg ♥

Tuesday, 8 November 2011

UNCHANGED ):

Assalamualaikum , guys ! Hm , ta tido lagy ? Da pukol brapa da nie , nadd ta bule na tido . Kpala kusud memikir ken sumthingg :( nadd ta tahu na mula ken mcm mana . Ada yang suggest suro buad itu laa buad ini laa , but nadd still ngan pendirian nadd . Hm , nadd ta pham ngan keadaan skunk . Napa dya maken berubah ? Yeah , i mean napa dya ta mcm sebelum nie ? Nadd tana tuduh , sbab ta nmpk ngan mata kpala nadd sndiri . But , nadd ta abes pkir napa dya laen mcm skunk nie . Hm , OKAY . Nadd memang tipu laa klao nadd kata nadd ta nanges . Nadd diberi pilihan dari kwan-2 nadd . But , nadd tana accept satu pun pilihan depa . Na tahu napa ? Sbab nadd sayang sangad kat ED tapy napa dya mcm da berubah skunk ? Okay , ta baek teka-2 rite ? Tapy , yag itu yang nadd rasa skunk . Nadd ta pham napa dya jadi mcm nie , hm . Nadd na dya yang slalu mcm sebelum nie . Hm , nadd tatao na kata mcm mana daa . Serious , nadd sedih gyla skunk . Tady pun , baru jaa abes gayod ngan mbea nadd . Hm , nadd luah ken smua apa yang nadd simpan dlam aty nadd smpai ken nadd nanges . Jyeahh , klao nadd bule menjerit masa nie , da lama nadd menjerit . Nadd tana mcm nie , nadd na mcm sebelum nie . Tapy , napa ED berubah ? Napa hang berubah weyy ? Tolong laa .



Okay , nadd still ta pham napa dya sanggop ckap mcm nie #Nak msg , msg laa . Ouch , hang tao ta ED ? Betapa saked nya haty aku byla hang ckap mcm nie kat aku . Hang bule jaa msg halai balai ngan aku , tapy yang aku nie pulun dok amek aty hang . Tapy , hang buad tao tak tao jaa kat aku . Aku skunk sapa bagy hang ? Yaa , aku sangad terasa ngan hang . Hang bule lagy enjoyy kat luar sana , even though hang buad bodo jaa kat aku kat sini . Smpai byla hang na buad aku mcm nie pun aku tatao . Da dua kaly hang tinggai aku time msg . Hang jangan tinggai aku untuk kaly ketigaa wey :( Hm , aku sayang hang wey :( aku tana kehilangan hang . Jyeahh , aku sayang hang . Aku tatao na ckap mcm mana lagy yang aku sayang kat hang . Aku mnx maaf klao aku ada buad hang saked aty ft terasa ngan aku ka , aku mnx maaf sesangad . Aku cuma na hang tao , yang aku sayang ken hang . Smpai skunk , aku still tunggu msg atao call pada hang .
P/S : Hang jangan risao wey , aku ty tunggu hang jugak . Hm , sorry again . Aku tana kehilangan hang :( aku cuma na hang tao , yang aku sayang ken hang . Aku na hang yang dulu , bkan yang skunk !

NadyaOpieyy (;

Sukaa ? Likee jaa :)