♥ My Sayangg ♥

Thursday, 29 December 2011

ON MY HONESTY

Hey , assalamualaikum guys ! Hey , hari nie nadya na luah kan semua apa yang terisi kat hati nadya nie . Yeah , lagi berapa jam jaa na masok tahon baru kan kan kan ? Ya Allah , cepat sunggoh masa bejalan . Jyeahh , smlm baru jaa nadya da luah kan semua isi hati nadya kat bff nadya --> Mira Opieyy . Thanks Mira , sbab hg sanggop dgar isi hati aku yang agak merepek nie . Merepek ka ? Haha , baca laa nanti nahh :D Yaaa , malam nie jugak nadya nanti beteros terang . Nadya takna da laa simpan-2 dlam hati nadya nie , takod tak tetanggong beban nya nanti . Nadya takna nanti byla nadya tak larat na simpan perasaan nie lama-2 , nadya nanges . Nadya na cuba kurangkan menanges atas benda remeh-temeh nie . Okay , nadya mnx maaf kalao mlam nie ayat nadya agak menusuk kalbu sikedd :P Tapi , apa yg nadya na updatekan nie smua nya honest . Nadya tak pena seHonest nie . Yaa ,  nadya tahu nanti ada org akan kechik hati dgn kejujuran nadya mlam nie . Tapi , nadya na kena ungkap kan jugak . Klao nadya tak honest mlam nie , smpai byla-2 pun nadya sendiri yg seksa diri nadya sendiri . So , nadya memohon siap-siap beribu bejuta kemaafan dari --> Mohd Afiq bin Saiful Bahari ;(


Awak , kite nak mnx maaf sangad-2 kat awak nie . Bukan niat kite nak maen kan pasaan awak atao apa . Cuma , kite skrg tgah ada dekat jalan yg tak pasti mana kite nak pergi . Yaaaa , kite mmg sayangkan awak . Tapi , sayang kite skrg nie tebantut . Bukan bererti kite curang kat awak . TAKKK !! Tak pena telintas kat hati kite utk curang kat awak . Sama sekali tak pena !! Cuma awak , kite nak awak pham kite . Kite tak bemaksod na bagi awak sedih . Kite taknak tgok airmata awak lepas awak baca entry kite nie . Awak , awak baek kat kite . Awak tak pena nak buad kite sedih atao apa . Cuma kite jaa yg kdng-2 buad awak mara . Tapi , kite buad awak mara ada sebab . Kite nak awak benci kite . Kite na awak buang sayang awak tu kat kite . Kite taknak awak sorg-2 nanti . Mgkin kite bukan yg tebaek utk awak . Awak , awak sendiri tahu kite nie ......... ! Awak , awak tlg pham kite . Mgkin lepas perpisahan kite nie , kite tak akan bermaen perasaan dgn sesapa da . Kite cuma nak consentrate on study kite jaa . Awak , mmg alasan mcm nie slalu timbul kat bibir-2 setiap manusia . Tapi , awak . Kite becakap nie dgn hati yg ikhlas . Kite tak beniat na bohong awak . Awak , takada seorang pun yg bole pham kite . Kite nak jadi mcm dulu balek , yg takada kaseh syg daripada seorg boyfriend kecuali kaseh sayang from family and friends . Awak , kite bukan tak suka awak ada ngan kite . Cuma , mcm kite ckap kan tadi . Mmg tak akan ada sapa pham kite . Awak , kite terima klao lepas nie awak benci kite sbab tu mmg pemintaan kite . Awak , kite mmg tak sanggop nak ckap mcm nie kat awak . Tapi , kite mmg kena ckap jugak . Mgkin nie last awak tgok kite , mgkin nie last msg kite kat awak . Awak , awak jaga diri baek-2 tao ? Kite tak mgkin mcm dulu balek . Awak , awak egt tao . Kite ckap nie smua daripada hati kite . Kite mmg jujo ckap bnda nie smua , dan kite tak bohong awak dan semua org yg baca updatingg kite nie . Awak , kite mnx maaf dari hujong rambot kite smpai ke hujong kaki . Awak , kite slalu bedoa utk awak agar awak dpat yg lagy baek daripada kite . Awak , terima kseh sbab slama nie awak da bagy cukop kaseh sayang kat kite . Kite hargai sangad-2 awak . Awak , smpai sini saja laa pehubongan kite . Kite mnx maaf sbab tak dpat on the phone ckap bnda nie . Tapi , jujo kite ckap nie smua dari hati kecik kite . Awak , terima kaseh sangad-2 awak . Awak , byebye . Assalamualaikum ;(


Bloggers readers , thanks sbab da baca isi hati nadya nie . Nadya hrap agar hmpa semua dpat pham nadya mcm mana and tak pkir nadya bukan-2 . Yaaa , tak semua org sempurna . Asal utk hmpa smua tao , nadya tak dpat teroskan pehubungan nadya nie sbab nadya takodd tekandas di tengah jalan . Nadya taknak pepisahan belaku atas pemintaan org . Biar atas kerelaan hati nadya sendiri ;( Byebye .

Sukaa ? Likee jaa :)