♥ My Sayangg ♥

Friday, 27 January 2012

OuhGeeee xD ~ !


Hey , guys ! Assalamualaikum xD Heyy , korang apea buad tu ? Haha , hari nie nadya tak tahu nak update apa . Hee , saja gtai-2 tngn p update . Tu fasal tak letak apa hari nie miaa title xD Wey-2 , nanak citer something nie bole ? Hoho , tapi taktao nanak citer apa #Eyh , gyla ka aku nie ? Haha , sorry . Nadya tak gylaa laa syg . Cuma , entah laa . Haha , happy tak semena-mena nadya hari nie xD


Hey , ada kan gmba atas nie ? Hee , teddy tu mmg chomel kan :* kalah owner dya sendiri xD Hee , kiter happy tao skrg nie ? Nak tahu tak kenapa ? Hee , malu laa nak ckap sygs (; Hee , tadi kan nadya ada post status fasal nie --> #Eyh , saia nak jadi someone special dalam hati awak bole ? Hee , lepas-2 nadya post jea status nie . Then , ada laa sorg makhluk Allah nie mai komen (Capital I) Hee , malu nak sebot . Jyeahhh (Y) dya pun tego laa nadya . Dya melawak-2 , haha . Sempoiyyy baq hg :* Hg miaa lawak , aku sampai jadi dok menunggu hg tao tak wey xD Tapi kan , takpa laa wey . Hg kata pukol 12 hg online balek kan , hee . Takpa , aku abeskan masa aku update blogg burokk aku nie :P Hee , sokay wey . Apa pun bole buad kan , mmuahh siked :* .

Hee , masa tgah chat tu mmg the best . Nadya senyum sorg-2 kodd smpai mama nadya pun tekejod dgn nadya . Hee , nak tahu ? Dya ckap mcm nie --> BF tak mara ka kyta chat ? Takod ada org mara laa . Kira bole apply tak nie ? Haha , yg nie yg buad nadya senyum sorg-2 mcm kerang busokk xP Eyh , Capital I . Nadya egt lagi sebelom nie , nadya pena cuba naseb dkat Capital I . Tapi , Capital I buad tak layan jaa . Haha , maybe bukan masa yg betol kan . Haha , tetiba jaa tadi Capital I mai tego . Perghhhh , best siottt . Haha , takpa laa Capital I . Apa pun bole kan ? Haha , takpa . Pukol 12 kan hg online balek ? Hee , takpa . Aku tnggu okay ? Hee . Okay laa , smpai sini saja ea ? Hee , pukol 12 auw ? Hee , byebye . Thanks readers <3 . Eyh , kejap-2 . Tapi kan Capital I , aku takod laa klao-2 laa hg tebaca blogg aku nie hg nanti hg brubah fikiran pulak . Fuhhhlamakkkk , haha :* Apa pun tak bole :D byebye .

Sukaa ? Likee jaa :)