♥ My Sayangg ♥

Wednesday, 7 March 2012

TERSEKSA


Holla , assalamualaikum (: sayang sekalian , apa buad tu ? Amacam , sehad ea ? Hoho , nadd tk sehad laa . Demam nie , huh . Nak tido mua tkdak selesa ouw , sebab selsema . Alhamdulillah , naseb baek demam nie okay siked . Tak macam hari Ahad tu , tetiba telentok pulok daa seharian kat ruma . Hee , okay guys . Mesty tetanya kenapa dengan maksod entry tu kan ? Hm , okay . Susa kan kalau orang tu susa nk pham perasaan kyta ? Seriously , nadd tk pham dengan perangai manusia . Even dengan perangai nadd pun nadd tk paham jugokk . Hm , serious teseksa gyla macam nie . Kawan , aku anggap hang kawan ja laa . Tk pena pun aku anggap hang lebiyh . Hm , byla aku cakap kat hang yang aku tkdak apa-2 perasaan kat hg , hg mula buad perangai . Adoiyaii , susa laa macam nie . Aku nk kena jaga hati hang , hati aku nie aceno ? Tolong laa pham , kawan . Aku anggap hang K A W A N . Tak lebiyh pun . Aku da give up laa kawan . Susa kalau aku jaa yang nk kena jaga hati hang . Aku teseksaaaaaa weyyyy :'( tolong laa . Rather single , laaa .

Sign Name (:

Holla , meet back . Hee , jyeahh . Entry kat atas tu just nak luahkan perasaan jaa . Lolx , kan nie online diaries ? Haha , so sekarang cuba nak meng-Happykan diri sendiri xD heyy , actually nadd tknak auw buad sign name pict . Tapi , hari tu kaka agkat nadd --> kaka Nurul Feazidatul Liana (Fea) dy mnx sign name pict kat nadd . Hee , nadd pun pemurah buad satu kat dy . Then , tetiba pulok nadd rase nadd nak buad kt smua . Whoaa , apa lagy . Tangan pun jadi ringan jea nak buad sign name tu . So , kat bwah nie adea laa sorang dua nadd kasi contoh yang nadd da buad sign name pict utk diaorang (;

For my sys , kaka Fea <3 iloveyou kaka :*

Kawan fesbuk , Putera Thufail Alif (: dya chomel ouw , haha .

Sepupu itewww , Hadirah Mahasir (: bambam <3

Adek kiter , hee . Slyra Simpsons . Atototo , lama tk jumpa hang adek (:

Hee , tak chomel kan ? Ulooo , eklas nie buad kat orang-2 nama semua nie xD haha , thanks a lot tao kat sapa-2 yang balas balek sign name pict nie , iloveyou laa sayang . Haha , best laa . Serious , ada laa seorang nie yang balas balek sign name pict nadd nie . Whoaaa , dy memang super duper hensem siott . Macam adek Sam Bunkface lagi , haha . Dy S U P E R M A N utk iteww tao ? Nadd call dy S U P E R M A N sbab dy baek giler dengan nadd . Haha , memang teharu giler . Thanks one , hoho . Nak tengok ? Kejap-2 ea , nadd uploadd .
#Jeng jeng jeng jeng jeng jeng .

First skaly , pada dya (:

Second , pun pada dya jugokk . Sweeettttt <3 sanggop nak buad smpai dua kaly xD

Bear , whoaaa . memang sempoi dya editkan ? Haha .

My sys , iloveyou kaka :* chantekk kan dya ? Untungg laaa , heee .
Hee , thats all for tonite . Thanks reading , iloveyou (: takecare yeah :* mmuahhh . #Eyh , this song dedicated special for my S U P E R M A N <3 .

Sukaa ? Likee jaa :)